Horoskop na týden 7.9. – 13.9.

Horoskop na týden 7.9. – 13.9.

Týden příznivý pro hezkou dovolenou, naprostou relaxaci, sportovní vyžití. Pokud nemáte zrovna dovolenou, udělejte si se svým partnerem (partnerkou) po večerech více času na sebe.

Energie, fantazie, dobrá nálada, výhodné pro obchody i nové podniky. Neutrácejte ale příliš za rozpustilosti a nepočítejte také s výrazným štěstím v lásce a v sexu, výjimkou může být čtvrtek.

Přesto, že máte dost odhodlání i energie se do ničeho nežeňte a buďte opatrní, především při fyzické námaze. To by vám ale nemělo bránit v dostatečném pohybu. Nezapomínáte na procházky či posilování páteřního svalstva?

Týden příznivý pro hezkou dovolenou, naprostou relaxaci, sportovní vyžití. Pokud nemáte zrovna dovolenou, udělejte si se svým partnerem (partnerkou) po večerech více času na sebe. Choďte do kina a na společenské návštěvy.

V prvních dnech tohoto týdne budete mít trochu více starostí a čtvrtek vás bude lákat k zahálce a uvolněnému chování. Pokud se ale dokážete přemoci a budete se snažit ty nejdůležitější záležitosti vyřídit právě ve čtvrtek.

Příznivé období pro dovolené a pro nabytí sil a optimismu. Máte vhodný čas i pro milostné záležitosti stejně jako pro nezávazné ale příjemné rozhovory a flirtování. Pokud budete chtít dělat nějaké větší nákupy.

Nepřehánějte to s pracovním nasazením a nedělejte si žádné starosti. Ne vše musíte vyřešit a ne vše je důležité. Hledejte zdroje jistot v sobě samých a ve veselejším pohledu na běh života. Neplánujte žádné větší investice.

Téměř ideální čas pro dovolené a pro zábavu a odpočinek. Můžete prožívat mimořádně krásné chvíle s tím koho máte rádi. Můžete mít i možnost poznat někoho, s kým si budete opravdu rozumět.

Vaším největším nepřítelem může být vaše vlastní vnitřní nevyrovnanost, střídání nálad a případná agresivita, která se nakonec obrátí proti vám samým. To platí především v pondělí a v neděli.

Měli byste více odpočívat. Nedělejte závažná a nezvratná rozhodnutí. Pozor na infekční onemocnění. Budete dobře působit na představitele opačného pohlaví a vaše atraktivita bude v tomto směru větší než jindy.

V tomto týdnu byste se měli více věnovat svým profesionálním povinnostem a zbytečně se nerozptylovat. Výjimkou je v tomto týdnu čtvrtek a pátek, na kdy si můžete naplánovat nějakou zábavu.

Zdá se že vaši andělé strážní si budou užívat zaslouženou dovolenou, protože vědí,že je nyní vůbec nebudete potřebovat. Budete mít štěstí ve všem, v pracovních ,obchodních záležitostech i v lásce a v sexu.

Nepropadejte trudnomyslnosti s pokud se něco nevyvíjí podle vašich představ netlačte příliš na pilu. Pokud to bude jen trochu možné, počkejte si na příznivější situace.

Doporučujeme

Články odjinud