Horoskop na týden 8.11. – 14.11.

Horoskop na týden 8.11. – 14.11.

Rozhodněte se, zda tento mimořádně příznivý týden věnujete regeneraci sil a zábavě nebo tvrdé práci. Máte nyní více energie a sebevědomí než jindy a to by vás mohlo aktivovat k ukvapenostem a příliš rychlému rozhodování. Pozor na kvalitu zboží které budete kupovat.

Berani Hleďte si především práce a povinností a nesnažte se unikat do společenského prostředí, kde byste nejspíš jen ztráceli čas. Věnujte se o to více práci organizační a rozhodovací.

Býci Hospodařte dobře s vaší energií. Nepouštějte se do nejistých podniků a rozhodně se vyhýbejte malicherným sporům a všemu, co by vám bralo klid a dělalo nepřátele. Není vhodný čas pro větší utrácení.

Blíženci Stále jste pod vlivem mimořádně příznivých okolností. Vaše kontakty společenské a především k opačnému pohlaví mohou přinášet mimořádný úspěch nebo spokojenost.

Raci Hodláte-li nyní řešit zásadní partnerské otázky a otázky majetku v partnerství, raději s tím několik týdnů počkejte. Pozor na kvalitu zboží které budete kupovat. Týká se to především oblečení, obuvi, kosmetiky, uměleckých předmětů a bytového zařízení.

Lvi Velice příznivý týden pro veškerá jednání a účast na významných společenských událostech. Je příznivý čas pro důležité rozhovory s nadřízenými i podřízenými. Budete působit příjemně na vaše okolí.

Panny Nepouštějte se do velkých organizačních změn a důležitých rozhodnutí. Toto období je vhodnější pro sbírání informací a pro základní orientaci v problematice než pro dělání definitivních závěrů.

Váhy Příznivý čas, ve kterém můžete uplatnit vaše největší přednosti, kterými jsou rozvaha, klidné a vstřícné jednání. Máte výjimečnou možnost zlepšit či stabilizovat i vaši partnerskou situaci.

Štíři V tento a okolní týdny nabýváte na síle a můžete být postaveni před významná rozhodnutí. Spoléhejte na vlastní úsudek. Dokážete nalézat kompromisní řešení mezi přístupem racionálním a emotivním.

Střelci Měli byste dbát více na dostatečný odpočinek a na regeneraci sil. Příliš mnoho a překotné činnosti vašemu organismu nyní škodí. Nebojte se proto vyhledávat situace, ve kterých se budete převážně bavit.

Kozorozi Pokud jste v situaci, že musíte či potřebujete nakupovat oblečení, vybavení bytu, umělecké předměty, měli byste přibrzdit a více se rozhlédnout po možnostech, které náš trh nabízí.

Vodnáři Rozhodněte se, zda tento mimořádně příznivý týden věnujete regeneraci sil a zábavě nebo tvrdé práci. Oboje by vám přineslo velký užitek, ale zvažte, co je nyní pro vás významnější.

Ryby Máte nyní více energie a sebevědomí než jindy a to by vás mohlo aktivovat k ukvapenostem a příliš rychlému rozhodování. V tomto týdnu více než v týdnech jiných proto platí – dvakrát měř a jednou řež.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud