Horoskop na týden 8.–14.12.

Horoskop na týden 8.–14.12.

Velice příznivý týden pro veškeré společenské aktivity stejně jako pro nové známosti, flirt a sex. Udělejte si čas na nějaké to předvánoční povyražení s přáteli. Potřebujete se více uvolnit a získat tak trochu nadhled a novou energii.

Berani Vhodný čas pro jakékoliv organizační řídící práce, ale rozhodně ne pro aktivní vystupování na veřejnosti a na různých společenských událostech. Obtížné situace můžete překonat silným nasazením a vytrvalostí.

Býci Velice příznivý týden pro veškeré společenské aktivity stejně jako pro nové známosti, flirt a sex. Příhodný čas i pro zlepšení finanční situace zvláště pro ty, kteří pracují v oblasti umění.

Blíženci Máte mnoho starostí, ale i dost vydání. Snažte se spíše šetřit a myslet dopředu pokud jde o další výdaje. Stále vám ale hrozí zmatky a z nich vyplývající ukvapenost. Nepouštějte se do ničeho nového.

Raci Udělejte si čas na nějaké to předvánoční povyražení s přáteli. Potřebujete se více uvolnit a získat tak trochu nadhled a novou energii. Nezapomeňte, že když už cítíte, že potřebujete větší odpočinek, je už obvykle pozdě.

Lvi Je čas si v životě některé záležitosti přeorganizovat. Pokud vás něco pořádně štve, neobávejte se dát to jasně najevo. Nebojte se prosazovat s větší razancí své představy a zájmy. Víte co chcete, víte jak toho dosáhnout a máte na to i dost sil.

Panny Potřebovali byste se nyní rozdvojit, protože jedna vaše část by se měla intenzivně věnovat pracovním a organizačním záležitostem a ta druhá by zase potřebovala relaxaci, více zábavy a sexu.

Váhy Nepřepínejte se a neztrácejte čas různými společenskými akcemi, které pro vás nemají žádný zvláštní význam. Nespoléhejte také na pomoc přátel tam, kde o můžete zvládnout sami. Nebuďte příliš konzervativní.

Štíři Čím více planet máte ve znamení Štíra, tím je pro vás tento týden úspěšnější a spokojenější. Máte úspěch ve společnosti, objevují se nové kontakty a vaše postavení odborné i společenské se upevňuje.

Střelci Cítíte v sobě sice velmi mnoho energie a odhodlání, ale nepouštějte se do ničeho bezhlavě a bez náležitého promyšlení. Hrozí vám chyby z ukvapenosti, ale také tím, že byste mohli špatně odhadnout své síly.

Kozorozi Mimořádně příznivý týden pro veškeré aktivity. Mohou se objevit i nové pracovní příležitosti stejně jaké nové kontakty. Je to ideální týden i pro nákup zimních potřeb a ošacení stejně jako pro nákup vánočních dárků.

Vodnáři Vcelku klidný a příjemný týden bez větších obtíží a komplikací. Záležitosti, které v tomto týdnu budete řešit vám půjdou hladce a bez komplikací. Je to příznivý čas i pro definitivní naplánování například zimní dovolené.

Ryby Nalezněte si v tom blázinci, který je nyní okolo vás více času pro sebe, pro přátele nebo pro intimní záležitosti. Potřebujete se trochu odpoutat od každodenních starostí, abyste se neutopili v malicherných záležitostech.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud