Horoskop na týden 8.9. – 14.9. 2003

Horoskop na týden 8.9. – 14.9. 2003

Po delším a příznivém období vhodném nejen pro začátek nových záměrů, ale i pro relaxaci. Nebojte se pustit se i do pro vás neznámých oblastí a věřte svým schopnostem. Vaše nejaktivnější období plné změn a horečné činnosti začíná udcházet a vaše mysl i tělo se opět dostávají do rovnováhy.

Berani Po delším a příznivém období vhodném nejen pro začátek nových záměrů, ale i pro relaxaci, vám nyní příchází období stabilizace toho co jste započali. Budete překonávat řadu běžných obtíží.

Býci Rozhodně byste neměli váhat a přijímat nové nabídky, které vám v tomto období začínají přicházet. Nebojte se pustit se i do pro vás neznámých oblastí a věřte svým schopnostem.

Blíženci Nespoléhejte se na svoji bystrost a pohotovost a nepouštějte se do nových projektů. Snažte se měnit ve vašem životě jen to, co je nezbytně nutné a nevyvíjejte velko vlastní iniciativu.

Raci Nebojte se více se odvázat a pustit se i do přestavby nábytku v v bytě či na chatě. Máte příznivé období pro vybavování obydlí, zvelebování a zhodnocování nemovitostí.

Lvi Není vhodný čas na velké změny, ale naopak je doba upevňování vašich profesionálních pozic a pozorování. Nenechte se vyprovokovat k neuváženostem a vše si dobře rozmýšlejte.

Panny Vaše nejaktivnější období plné změn a horečné činnosti začíná udcházet a vaše mysl i tělo se opět dostávají do rovnováhy. Máte ale stále velmi mnoho práce a starostí. Budete to ale zvládat.

Váhy Klidné a vyrovnané období příznivé pro jakoukoliv činnost. Nehrozí vám žádné bezprostřední nebezpečí a můžete se věnovat více nejen sami sobě ale i vašemu partnerovi (partnerce).

Štíři Ožívají již starší nápady a objevují se i nové. Máte dost sil a elánu je začít uskutečňovat. Nebraňte se ničemu novému, protože jste z dlouhodobého hlediska na počátku nové životné etapy.

Střelci Pozor na příliš přímočaré a zbrklé rozhodování. Udělejte si ve vašich cílech a povinnostech pořadí priorit, abyste se nedostali výhledově do neřešitelných časových tlaků. Nenechávejte nic na poslední chvíli.

Kozorozi Věnujte se více relaxaci, společenskému životu a také nezanedbávejte váš milostný život. Máte před sebou mnoho nových možností, známostí a příležitostí. Máte před sebou čas radosti.

Vodnáři Cvičte se ve vytrvalosti a trpělivosti. Nepouštějte se do nových plánů. Je příznivý čas na promýšlení vašich dalších životních kroků, protože na to nyní budete mít dost klidu. Neřešte nic pod tlakem okolností.

Ryby Nejsožitější situace máte již za sebou, obzvláště pokud jste narozeni na samém počátku znamení Ryb. Situace se začíná stabilizovat a vyjasňovat. Potřebujete si ale také odpočinout.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Omlouváme se čtenářkám a čtenářům Dámy.cz za pozdější uveřejnění horoskopu. Na vině je technická závada.

Doporučujeme

Články odjinud