Horoskop na týden 9. – 15.10.

Horoskop na týden 9. – 15.10.

Nechávejte se překvapovat a také překvapujte ostatní. Máte výbornou možnost pro regeneraci sil na dovolené, nebo alespoň o víkendu. Svoji vůli prosadíte laskavostí a otevřeností.

Prosazování vašich zájmů vám sice bude trochu činit obtíže, ale s obtížemi poroste i vaše chuť se s nimi razantně vypořádat. Nejvhodnějšími dny jsou pro vás středa a čtvrtek a méně příznivý je víkend.

Pokud se vám nepodaří prosadit vaše představy hned v prvním kole, netlačte více na pilu a záležitost odložte na jiný čas, kdy to budete moci znovu zkusit. Nesnažte se využívat či zneužívat vašich ženských (mužských) půvabů.

Dávejte si dobrý pozor na to, komu budete důvěřovat, protože jinak by mohla vaše profesionální pověst utržit vážné rány. Dávejte si také pozor na to, aby se vašich práce nezmocnil někdo cizí a manipuloval s nimi.

Budete mít zvýšenou citlivost pro všechny druhy předvídání a můžete mít pocit, že vše co říkáte vychází z vašeho porozumění tajemnu. Také vaše vciťování do situací a jejich detailů může svědčit o vašich schopnostech.

Nesnažte se všemu porozumět a nesnažte se uchopit neuchopitelné. To by bylo stejné, jako snaha vyloučit překvapení nebo lidskou schopnost tvořit a neustrnout ve statickém výrazu. Svoji vůli prosadíte laskavostí a otevřeností.

Můžete se vnímat jako osamělí pozorovatelé, kteří se snaží všemu porozumět. Mějte ale více trpělivosti a naučte se více prožívat situaci a sílu okamžiku. To je jemný pokus o uvědomení si síly vlastní tvořivosti.

Stále trvá příznivé období trpělivého a chápajícího přístupu, období nových pohledů a nových zážitkům. Ideální čas pro dovolenou ve vzdálených zemích s jinou kulturou, kdy máte nyní schopnost se do této jiné mentality vcítit.

Není nic divného na vašem neustálém hledání lásky a porozumění. Někdy je můžete zdánlivě najít i mimo sebe a žít delší dobu v iluzi, že jste našli svůj životní doplněk. Nic z toho co hledáte totiž neexistuje mimo vás.

Můžete mít nápadů kolik chcete a můžete i mít pocit, že se neustále, byť i pomalu blížíte k pochopení tajuplných základů života. Těsně před dosažením onoho osvobozujícího poznání ale před vámi bude stát další překážka.

Můžete stavět na vašich osvědčených praktikách a metodách. Je to smysl pro pořádek a disciplínu, které vám v období, kdy vám chybí inspirace a lehkost umožní toto období překlenout aniž byste udělali nějaké zřetelné chyby.

Dopřejte si to, co by se dalo nazvat lehkostí bytí v radosti. Nechávejte se překvapovat a také překvapujte ostatní. Máte výbornou možnost pro regeneraci sil na dovolené, nebo alespoň o víkendu.

Nepropadejte pochybnostem a splínu, pokud se vám nebude dařit uskutečňovat hned napoprvé vaše představy. Je zapotřebí více vytrvalosti a vnitřního klidu. Nejpříznivějším obdobím tohoto týdne je pro Vás víkend.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud