Horoskop na únor | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Horoskop na únor

Co vás čeká a nemine v druhém měsíci roku 2016? Jak se vám bude dařit v oblasti lásky, kariéry i zdraví? Zeptejte se hvězd!

Beran (21.3. - 20.4.)

Vaší prioritou bude dotáhnout co nejdříve věci do konce. Uděláte množství práce, ale také i hodně chyb. Můžete však vyniknout při nějakém setkání. Váš úspěch bude záviset na tom, jak dokážete využít svůj potenciál. Nebo ještě lépe, elegantně se zbavte konkurence tak, že zapeklitou záležitost správně načasujete. Pokud dostanete nabídku na delší cestu, přijměte ji. Získáte možnost vypnout na pár dní a znovu se zorientovat v nepřehledné situaci. Koncem února si budete užívat podporu kolegů a uznání vašeho šéfa.

Býk (21.4. - 21.5.)

Nedomáhejte se tvrdošíjně svého práva, snadno můžete dosáhnout pravého opaku toho, co chcete. Naučte se být flexibilnější, dohodou byste mohli dosáhnout více. Zkuste vyjednávat dříve, než dojde ke sporu. Velké kroky si nejprve dobře promyslete, než se rozhodnete konat. Jak se říká, pomalu dál dojdeš. Koncem měsíce pocítíte únavu, proto si dopřejte kratší dovolenou nebo alespoň méně práce v zaměstnání. A pozor na nezvládnuté emoce, vaše tvrdohlavost může narušit vztahy s partnerem.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Pokusíte se někoho o něčem přesvědčit. Nejdříve se snažte posbírat všechny potřebné argumenty a až pak s nimi vyjděte na veřejnost. Předčasný zásah by ani vám, ani věci nijak nepomohl. Připravte se na nečekané výdaje. Vaše soustředěnost na práci nebude až taková, jak jste si představovali. Planety vám naznačují problémy se zdravím. Nezapomínejte pít hodně vody, stravujte se zdravě. Pokud začnete s dietou, vydržte až do konce. Pokud se vám podaří najít rovnováhu mezi prací, zábavou a odpočinkem, vyhráli jste.

Rak (22.6. - 22.7.)

Měli byste brzdit svou netrpělivost a raději s klidem dokončit potřebné práce. Na to, na co myslíte, máte stále dost času. Měli byste brát vše s určitou rezervou. Nebraňte se hned všemu novému, nemusí to být tak zlé, jak si myslíte. Nechte věci probíhat zcela volně, ulehčíte si život. Pokud se nebudete spoléhat jen na štěstí, můžete hodně dosáhnout. Tím spíš, pokud přesně víte, co chcete. Někdo ve vašem nejbližším okolí má starosti. Pomohl by mu důvěrný rozhovor, který dodá odvahu jemu i vám.

Lev (23.7. - 22.8.)

Snadno slíbíte více, než dokážete splnit, což může vést k narušení pozornosti a frustraci. Nebojte se požádat o pomoc. Mnozí se ocitnou na křižovatce, jejíž přechod si vyžádá odvahu, flexibilitu a originální řešení. Ne, že jste dosud dělali všechno špatně, ale je třeba vystoupit ze zaběhnutých kolejí. Věnujte více času sami sobě. Nejlepší, co můžete někdy udělat, je na chvíli uniknout před moderními technologiemi do lůna přírody. Notebook nechte doma, vypněte mobil a ze skříně vytáhněte turistický dres, batoh a dobré boty a vyrazte tam, kam vás srdce táhne.

Panna (23.8. - 22.9.)

Je načase si vydechnout a složit zbraně. Konflikty by měly být zažehnány. Trochu více spontánnosti vám pomůže se uvolnit a být dostupnější. Nemusíte mít neustále vše pod kontrolou. Nebojte se ani trochu samoty, pokud by znamenala i chvíli odloučení od vašeho miláčka. Nastal čas pročistit si energii a přehodnotit svůj životní styl s ohledem na zdraví. Nikdo od vás nechce, abyste byli dokonalí, ale můžete se alespoň pokusit. Pokud však budete mít možnost "za horka kout železo ", vaše finanční know how a entuziasmus vám pomohou dělat zázraky.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váš talent na vydělávání peněz se letos naplno projeví. Energie přeje vašim podnikatelským dovednostem a schopnostem řešit problémy. Ale možná budete potřebovat pomoc při rozhodování o financích. Neprohloupíte, když se obrátíte na daňového poradce. Pokud jste ve vztahu, učte se spontánnosti. Nemusí to být vždy stejná restaurace nebo dovolenková destinace. Tam venku je přece celý svět, který můžete spolu objevovat. A jedna dobrá rada na závěr, nemusíte se předvádět, že „na to máte“. Nepotřebujete drahé auto ani outfit na to, abyste byla respektována.

Štír (24.10. - 22.11.)

Únor bude pro Štíry jedním z nejlepších měsíců v roce. Tak se do toho hned pusťte, a nenechte si tuto příležitost protéct mezi prsty. Pokud jste si ještě nestanovily plány na tento rok, učiňte tak co nejdříve. Každý měsíc přinese nové příležitosti. Samozřejmě, že se nemusíte chopit úplně každé, ale buďte ve střehu. Pokud víte, kam to chcete dotáhnout, hvězdy vám budou obzvlášť nakloněny. Pro cokoli se rozhodnete, máte šanci toho dosáhnout. Určitě je důležité jít za svými sny, ale ne bezhlavě. Záložní plán je nejlepší plán.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Vaší jedinou starostí je chránit se před vyčerpáním a únavou. Klíčové slovo pro měsíc únor bude "všeho s mírou". Zdá se, že váš život se řítí rychlostí světla a pokud si nedáte pozor, příliš vás šílené tempo vyčerpá. Víte, že i veganská strava dokáže být pestrá? Zkoušeli jste již čínskou medicínu nebo akupunkturu? Pečujte o sebe, nepodceňujte stres a dobrý spánek. Čím více se naučíte naslouchat svému tělu, tím lépe pro vás. A vaše kariéra? Nejvíce vytěžíte z týmové práce a zjistíte, že selský rozum někdy přináší nejlepší řešení.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Nenechte se odradit, když se vaše finanční situace nevyvíjí podle očekávání. Rozjeďte vlastní kariéru. Nápadů máte víc než dost, jediné co je třeba, je mít trochu odvahy zariskovat a pochopitelně i nějaký vstupní kapitál. Štěstí je na vaší straně, tak se nebojte a inspirujte se přírodou. Předtím než získáte plody, musíte zasadit semínka, zalévat a hnojit. A stejně tak je třeba starat i o své finance. Věřte své intuici, ale s velkými investicemi raději opatrně. Není ostuda jít i za finančním poradcem, na to přece jsou!

Vodnář (21.1. - 20.2.)

"Těžký kalibr" bude v tomto roce vaše druhé jméno. Budete hrát přesilovou hru. Ukážete vašim nadřízeným, že jste připraveni na velké věci. Klíčem k úspěchu bude váš společenský život. Neignorujte proto pozvánky na pracovní obědy, večírky či konference. Nikdy nevíte, koho tam můžete potkat. Letos se budete mít, s prominutím, jako prase v žitě. Měli byste mít dost hotovosti, abyste si mohli dopřát to, po čem toužíte. Nepodlehněte však bezhlavému utrácení, a nezapomeňte na horší časy.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Přichází čas, kdy se ohlédnete za svojí kariérou a uvědomíte si, co chcete a potřebujete. S vaší diplomatickou povahou, vůdčími schopnostmi a šestým smyslem dokážete nemožné. Připravte se a vyražte! Pokud něco chcete, nebojte se to říci, nebo ještě lépe, pomocí vaší síly a statečnosti se zbavte konkurence. Rozvíjejte svůj smysl pro načasování, abyste věděli kdy je správný čas na zvýšení platu, změnu zaměstnání nebo vstup do podnikání. Nemusíte vyhrát v loterii, už jen pocit, že jste finančně zabezpečena, dokáže divy.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud