Horoskopy pro 24. 3. –30. 3.

Horoskopy pro 24. 3. –30. 3.

Nepřepínejte ale své síly. Neměli byste nasadit nějakou dietu a shodit pár kilogramů? Je před vámi velice příznivý týden, především pokud jde o vztahy a veškeré záležitosti lásky a sexu. Pamatujte, že největším nepřítelem každého z nás je strach a obavy.

Nedaří se vám vše sice tak jako v několika předchozích týdnech, ale přesto byste měli být bez vážnějších obtíží. Máte stále dostatek energie i nápadů, ale nemáte už do žádné činnosti takovou chuť. Zdravotně jste ale stále v pořádku a nehrozí vám v nejbližší době nic vážného.

Zatímco první polovina týdne by se mohla odehrát beze ztráty kytičky, tak od čtvrtka buďte ve všem opatrnější. Nejde jen o to, vícekrát kontrolovat své úvahy a rozhodnutí, ale být také pozornější při řízení auta a při chůzi. Pokud máte nepřekonatelnou chuť mnoho jíst, nahraďte to ovocem.

Vážné obtíže sice nemáte, ale můžete prožívat nějaká menší partnerská nedorozumění, nebo můžete i více trpět osamoceností. Nepřemýšlejte o tom, protože nejspíš momentálně nic rozumného nevymyslíte. Věnujte se více práci a vlastnímu vzdělávání než planým úvahám.

Vaše životní plány mohou nyní procházet změnami, především v oblasti partnerských vztahů. Díky vašemu dobrému temperamentu, který se nyní ve vás usadil spolu s optimistickou náladou se vám vše podaří vyřešit. Ve čtvrtek a v pátek ale nedělejte žádná zásadní rozhodnutí.

Hněváte-li se na ostatní, potom pouze přiznáváte svoji vlastní neschopnost vyrovnat se skutečností. Lidé nejsou andělé, ani vy nejste, a všichni mají občas právo udělat nějakou botu. Buďte proto k ostatním smířlivější, a oni zase snáze pochopí některé vaše nedostatky nebo omyly.

Nyní byste se neměli rozptylovat různými partnerskými hrátkami a drobnými nedopatřeními, ale měli byste se naplno věnovat vaší profesi, kde je nyní vaše síla, protože se zdá, že vaše dlouhodobé úsilí spěje ke svému naplnění. Budete mít i příležitosti k dobrému investování.

Dlouhodobě nemáte příliš příznivé období na zhodnocování svého úsilí, ale spíše na jeho vynakládání. Proto buďte trpěliví a vytrvalí. Nepřepínejte ale své síly. Pokud si potřebujete s partnerem (partnerkou) vyříkat nějaké nejasnosti, je k tomu vhodná první část týdne.

Je před vámi velice příznivý týden, především pokud jde o vztahy a veškeré záležitosti lásky a sexu. Bude inspirovanější a přesvědčivější i při pracovních jednáních. Dávejte si pouze pozor na případné rychlé a neuvážené reakce. Raději si někdy počítejte do deseti, než odpovíte.

Nesnažte se neustále oslovovat a získávat někoho, kdo o vás příliš nestojí. Věnujte se raději pracovním nebo studijním záležitostem. Stále máte dost elánu a dobrých nápadů, které jsou ve skutečnosti motorem každé tvořivé činnosti. Pokud máte poměrně jednotvárnou práci, snažte si jí nějak zpestřovat.

Pokud si budete chtít v tomto týdnu na něco naříkat, jste nevděční, nebo si děláte legraci. Je to velmi příznivý týden nejen pokud jde o záležitosti profesionální, ale i pokud jde o vaše soukromé záležitosti vztahové. Především zamilovaní a milenci mohou prožívat krásné společné chvíle.

Možná že nyní nejste příliš spokojeni s tím co se okolo vás děje, ale ani se sebou samými. Snažte se takové spíše komplikovanější období překlenut buď soustředěním se na nějakou práci, nebo na udržování své tělesné kondice. Neměli byste nasadit nějakou dietu a shodit pár kilogramů?

Měli byste se v tomto týdnu cítit skutečně jako ryba ve vodě. Vše by mělo jít hladce, téměř samo od sebe, navíc byste neměli mít nedostatek činorodosti a energie, a také by se mělo více dařit láskyplným vztahům. Pamatujte, že největším nepřítelem každého z nás je strach a obavy.

Doporučujeme

Články odjinud