Hospodyňka Beckham: Depresi zahání vařením těstovin!

Hospodyňka Beckham: Depresi zahání vařením těstovin!

David Beckham si minulý měsíc natrhl achilovku a během jedné sekundy bylo jasné, že se může rozloučit s účastí na světovém poháru v Jihoafrické republice.

Hvězda působící toho času v týmu AC Milan se však snaží z deprese dostat jídlem. Protože nemůže sportovat, vrhl se fotbalista na svou druhou největší vášeň – vaření. Zdokonaluje se v přípravě italských jídel, miluje především klasické těstoviny.

David navštěvoval v Miláně třikrát týdně kurzy vaření. Teď je u manželky a dětí v Los Angeles, kde se zotavuje po operaci šlachy. A rodinu zahrnuje denně doma vařenými pokrmy. Chlapce Brooklyna, Romea a Cruze učí milovat typické italské těstoviny.

„David se do vaření skutečně zamiloval. V Itálii se toho naučil hodně a teď má spoustu času, kdy se může zaměřit na svůj nový koníček. Ukazuje svým synům, jak připravují jednoduché těstoviny a všichni si tak v kuchyni užívají společně. Victoria bude mít 17. dubna 36. narozeniny a David doufá, že chlapce naučí vařit tak, aby mohli mámě připravit narozeninové jídlo. Pozitivní na jeho nepříjemném zranění je, že tak aspoň víc času tráví se svými syny,“ uvedl přítel Beckhamových.

Doporučujeme

Články odjinud