Hrachovcová má doma zvěřinec, teď vyhlásila psí hrdiny

Hrachovcová má doma zvěřinec, teď vyhlásila psí hrdiny

Herečka a moderátorka Kateřina Hrachovcová-Herčíková (37) miluje kromě své rodiny i všechno, co mňouká, štěká, plazí se nebo plave. "To je fakt. Když jsem byla malá, většinou jsme doma měli nějaké to zvířátko, a ani teď to není jiné. Mám psa Punťu a kocoura Felixe.

A protože manžel je veterinář, poznávám i řadu dalších zvířecích miláčků. Vůbec mi nevadí, že si občas připadám jako ve zvěřinci," řekla Kateřina Korzu.

V pražské restauraci Lokal Blok se herečka zhostila moderování tiskové konference k vyhlášení vítězů ankety Statečné psí srdce, kde spolu s dalšími dvěma "pejskařkami", herečkou a zpěvačkou Kateřinou Brožovou a rockerkou Martou Jandovou, na závěr předala nejlepším přátelům člověka a jejich majitelům ceny.

"Před tím, kdo tuhle anketu vymyslel, smekám. Vyhlašovat psí hrdiny, o nichž se příliš nemluví a nepíše, ale kteří zachránili životy nebo pomáhají postiženým lidem, je velice záslužná činnost. Navíc jsou to věrní kamarádi, kteří nikdy nezradí. A není to fráze, mohu to potvrdit sama z vlastní zkušenosti," dodala Kateřina Hrachovcová-Herčíková.

ČTĚTE TAKÉ:
Těhulky Stanková a Issová rozšířily babyboom. Budou asi svobodnými matkami

ČTĚTE TAKÉ:
Dagmar Havlová převzala šek pro nadaci Vize 97, vypadala úchvatně

Doporučujeme

Články odjinud