Hrajte si s Dámou!

Hrajte si s Dámou!

Někdy možná na čtení ani diskutování s kamarádkami není ta pravá nálada, potřebujete zkrátka vypnout a přesně pro tyto chvíle jsou na dáma.cz také hry.

Máte snad pocit, že hraní je jen pro děti? Věřte, že i obyčejné pexeso nebo piškvorky vám pomohou odreagovat se a vy tak přijdete na jiné, o poznání lehčí myšlenky.

Co všechno si na Dama.cz lze zahrát?

V první řadě právě hru DÁMA. Hru jednoduše spustíte, počítač vám najde spoluhráče a vy můžete hrát hru pro dva, i když zrovna nikdo není doma.

Dále si můžete zahrát klasické PEXESO, když správně spárujete všechny symboly, můžete se pokochat skrývaným obrázkem, který vám třeba zrovna zlepší náladu.

SUDOKU je velmi oblíbená hra v tištěné podobě, její elektronická verze má tu výhodu, že čísla lze kdykoliv měnit a nemusíte škrtat nebo gumovat, když uděláte chybu.

PIŠKVORKY - stejně jako při hře Dáma už nemusíte shánět parťáka a kostičkovaný papír, abyste si mohli zahrát starou dobrou hru ze školních lavic.

A konečně KRIS KROS náročnější hra opět pro dva hráče. Vaším úkolem je skládat slova z připravených písmen, začínat musíte vždy od středu a navazovat na soupeře jako v křížovce.

Doporučujeme

Články odjinud