Hravé posvícenské odpoledne v Sadské

26.srpna odpoledne odstartují svoji tradici historicky první posvícenské rodinné hry určené každému, kdo si umí anebo alespoň chce ještě hrát. Jak jsme již psali v první tiskové zprávě, hry se konají u příležitosti slavnostního otevření rodinného centra ŽIVOT JE HRA pod záštitou paní starostky PaedDr. Cecílie Pajkrtové a jejich cílem je především pobavit lidi a netradiční formou představit činnost otevíraného centra.

Zapojit do hry se můžete ve skupině i jako jednotlivci bez ohledu na věk, pohlaví, společenské postavení či osobní předsudky. Stačí, když kdykoliv mezi 14:00-16:00 hod přijdete k nám do rodinného centra (Palackého náměstí č. 3, Sadská – budova městské knihovny, 1. patro), kde si vyzvednete hrací kartu s tajenkou. Pak absolvujete „lov“ na písmenka na 11ti stanovištích v Sadské. Jakmile rozluštíte obsah tajenky, vaše kroky zamíří na fotbalový stadion (Poděbradská ulice), kde celá hra vyvrcholí. Každému úspěšnému luštiteli náleží odměna v podobě kupónu do rodinného centra ve výši 100,- Kč na veškeré dostupné aktivity dle vlastního výběru. Tři šťastlivci (skupiny) získají jednu ze tří hlavních cen, nebudou chybět ani ceny našich partnerů v doplňkové hře – zkoušce postřehu.

Nechcete-li si hrát, přijďte se prostě pobavit nebo podpořit účastníky her. Již od 15:00 hod bude na fotbalovém stadionu probíhat doprovodný program pro děti i dospělé. Budete si moci zkusit některou z atrakcí (skákací hrad Modré Pyramidy, bungee running a trampolína programového studia Orfea, překážková dráha), poměřit své síly třeba se sousedem v soutěžích ryze chlapských či nakouknout pod pokličku tajů kreativní tvorby. V rámci slavnostního vyhlášení výsledků pak shlédnete různá taneční vystoupení či vařečkové divadlo. A možná přijde i …, ale ne to je překvapení.

Více o hrách a rodinném centru: www.zivotjehra.com

Doporučujeme

Články odjinud