Hříchy mládí: Jak se zbavit tetování?

7 komentářů

Yasmin.Hayatt
30. září • 16:41

lebahu: já dcerám řekla: až vám bude 18, dělejte si co chcete, ale pamatujte, že to budete na sobě nosit roky. zvolte motiv, který bude nadčasový a nechte si jej udělat tak, aby jste ho neměly neustále na očích a dalo se snadno zakrýt, až půjdete třeba žádat o práci nebo ve večerních šatech do společnosti. o kvalitním salonu tu ani nediskutuji, to je samozřejmost.

Yasmin.Hayatt
30. září • 16:38

ok2: boha jeho, kolik vám je? :-D takové předsudky :-D

šiška
28. září • 17:33

Je to těžké, jinak člověk myslí-přemýšlí od 15 do 40 a pak už by snad takovou blbost neudělal! I když česká herečka je jí 50 Ilona Svobodová a nechala si udělat v současnosti 3 kérky a chce další. Osobně se mi to ekluje, hlavně ty kroužky v jazyku,nosu,bradavce a podob. ale to už nejsou kérky.

lebahu
28. září • 16:40

ok2: Jsem matka, dítěte těsně po pubertě, kdyby se objevilo se smysluplným tetováním, kdy bude umět vysvětlit proč právě toto, tak z toho v šoku rozhodně nebudu. Ovšem zjistit, že jsem vychovala blběnu, která si vybere a nechá natetovat motýlka z katalogu "protože se to nosí", tak řádím jak černá ruka.

ok2
28. září • 15:31

Ano , je to každého věc, ale každá máma opatruje kůži dítěte jako největší poklad, vždyť ona sama je ozdobou každého z nás. A ten šok, když se potomek objeví doma s takovým hnusem na těle musí být příšerný...Bývalo to dřív znamení trestaných lidí a námořníků......Snad by na tu dočasnou dobu, než móda pomine, stačilo pomalované tričko......A zase se budou mít lékaři odstraňující tetování kšeft.
Prostě na blbounech se dobře vydělává, nejdříve se jim nalže, že je to móda a že je to běžné a potom jim konečně přiznají , že je to škodlivé zdraví a nakonec jim to za těžké prachy odstraní. Ať někdo zveřejní účet za odstranění těch kreatur na jedné ruce na obrázku. Kdysi můj známý zaplatil v ÚK 500,- Kč za odstranění kotvičky o velikosti,2 krát 2cm.Na jedné straně se mluví neustále o rakovině kůže a na druhé se propaguje si kůži poškozovat!! Je to nehoráznost!!!

lebahu
28. září • 11:36

Pokud nutně musela mít motýlka, protože "ho maj všichni" a je to in, tak dobře jí teď tak.

šiška
28. září • 11:07

Ano za blbost se platí jak je uvedeno v článku!Mladí nemyslí jak ve stáří budou vypadat, někdo nabere 20 kg a někomu se hodně prověsí kůže a tak podobně. Pak ta kérka musí vypadat hrozně! Ale každého věc jak se nechá zřídit,že.

Doporučujeme

Články odjinud