Hubnutí urychlí tukožravé spodní prádlo!

Hubnutí urychlí tukožravé spodní prádlo!

Nefandíte příliš cvičení a milujete dobré jídlo? Zeptejte se Japonců, jak to dělají, že hubnou, i když se nedřou v posilovně. Odpoví zřejmě, že mají na sobě „tukožravé“ spodní prádlo.

MXP spodní prádlo tvarující postavu totiž pomáhá odbourávat tuky na rizikových místech jen při pouhém nošení. Mezi Japonci je novinka velmi oblíbená a podle výrobce pomáhá spálit stovky kilojoulů za týden.

Prádlo nepatří do skupiny tvarujících postavu, naopak neobsahuje žádné elastické materiály, takže nutí svaly k práci navíc. Podle tokijské společnosti Goldwin vyrábějící spodní prádlo MXP muž vážící 64 kilogramů (typický Japonec) zhubne 210 kilokalorií (878 kilojoulů) za týden, pokud denně ujde 90 minut.

Klíčovou technologii naprosté nepružnosti umožňuje umělá pryskyřice, kterou je prádlo potištěno. Při normální chůzi musejí svaly vykonávat práci navíc, aby vyvážily napětí ve spodním prádle, čímž dochází ke spalování většího množství energie.

„Technologie se zaměřuje na oblast kolem boků, kterou využívají lidé při chůzi a stoupání do schodů. Materiál je naprosto nepružný, což znamená, že lidé musejí své svaly využívat více,“ tvrdí mluvčí společnosti Goldwin.

Bohužel, spodní prádlo je k dostání zatím jen a pouze v Japonsku.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Chcete být sexy? Vyzkoušejte imitaci samodržících punčoch!

Doporučujeme

Články odjinud