Hugha Granta přitahuje Výměna manželek

Hugha Granta přitahuje Výměna manželek

Je to snad zákonité. Pětačtyřicetiletého britského herce Hugh Granta, po jehož boku se vystřídala úctyhodná řádka žen a jenž dosud nenašel tu jedinou, kvůli níž by vlezl do manželského chomoutu, v poslední době ze všeho nejvíce přitahuje ostrovní verze reality show Výměna manželek.

Zlé jazyky sice tvrdí, že zřejmě přichází do let a obměnu partnerek raději pouze sleduje z povzdálí, nicméně se ozývají i hlasy, že se tímto pořadem inspiruje pro chvíli, kdy by osud vložil do rukou jediné a preventivně se připravuje na hledání budoucích únikových cest z jejího náručí.

Tomu, že dospěl do fáze, v níž pomalu začíná bilancovat dosavadní pouť, nasvědčuje ostatně i skutečnost, že se s veřejností dělí o vzpomínky na mladá léta.

Internetovému serveru tgcom.it například prozradil, že po ukončení střední školy a před nástupem na vysokou si udělal roční pauzu na nasbírání životních zkušeností. Bylo mu nezralých osmnáct, když se nechal najmout na česání oliv na jednom italském statku. Denně vstával ještě za ranního šera, a proto pak chodil brzy spát, aby vůbec stačil na tak těžkou práci.

"Přestože jsem jako zemědělec za moc nestál," připouští Hugh, "Itálie mi stále moc chybí a rád na ni vzpomínám."

Možná si vyplní i dlouho hýčkaný sen, že se konečně vrátí do míst, kde mu i navzdory dřině bylo tak dobře a volně. Připomene si doby, kdy ani netušil, jaká úskalí mu chystá budoucnost v neúprosném kotli showbyznysu.(Plus)

Doporučujeme

Články odjinud