Husté vlasy plné síly!

Husté vlasy plné síly!

Jestli vás celý život trápily jemné nebo řídké vlasy, už nemusí. L´Oréal Professionnel dnes přichází s novinkou, která váš problém vyřeší. SERIOXYL je první profesionální péče, která efektivně bojuje s řídnutím vlasů již od prvních příznaků!

Řídnutí vlasů je jeden z nejrozšířenějších vlasových problémů. Příčiny řídnutí můžou být různé – dědičnost, stres, nějaký šok, výživa či nesprávná dieta, různé zdravotní problémy, či naopak léky, nebo také vliv okolního prostředí. Jak poznáme, že vlasy řídnou? Těmi nejvýraznějšími příznaky řídnutí jsou samozřejmě menší hustota a objem, ale také ztenčení a křehkost vlasových vláken.

L´Oréal Professionnel dnes přináší řešení tohoto problému – nový profesionální program SERIOXYL. Ten dokáže nejenom dodat vlasům hustotu, ale také je posílit a stimulovat vlasovou pokožku. Jedná se o sérum, po jehož pravidelné aplikaci budou vypadat vaše vlasy bohatší. Díky speciálním složkám, které produkt obsahuje, zesílí, nabudou většího lesku a celkově zdravějšího vzhledu. Na změnu nemusíte čekat dlouho. První viditelné a hmatatelné změny zaznamenáte už po první aplikaci. Proč se dál trápit, když řešení je tak snadné?!

Klepněte pro větší obrázek

Petra Těmínová
Hned po prvním použití jsem zaznamenala příjemný rozdíl. Vlasy mám lesklejší a objem se mi zvětšil. Vůně produktu je fantastická. Vlasy se i lépe rozčesávaly, to mi velmi vyhovuje. Jen doporučuji vlasy po nanesení výrobku vyfoukat, efekt je pak znatelnější.

Veronika Kuglerová
Sérum mě mile překvapilo, po nanesení jsem měla vlasy hladší a dobře rozčesatelné. Po vyfoukání přípravek konce vlasů nezatěžoval. Vlasy se nemastily a byly vzdušné. Na jemné delší vlasy doporučuji celkově řadu SERIOXYL, mám ji vyzkoušenou!

Lucie Pelcnerová
Když jsem přípravek aplikovala poprvé, výsledek byl opravdu překvapivý. Už po prvním použití byly vlasy pevnější a lesklejší. Nyní používám sérum už celý týden a na vlasech je to znát. Navíc příjemně voní a má praktickou dávkovací pipetku.

Kristýna Panochová
Kvůli práci modelky potřebují moje vlasy kvalitní péči. Jsou totiž hodně namáhány různými přípravky na vlasy. Toto je po dlouhé době přípravek, po kterém byly moje vlasy pevnější, konečky uhlazené a krásně lesklé.

Lenka Knápková
Mám jemné vlasy, proto mě novinka zaujala. Vyhovuje mi, že se sérum neoplachuje. Po jeho použití jsem měla pocit, že mám vlasy mnohem pevnější. Na první pohled vypadají zdravější a silnější. Konečně mám pocit, že mám zpět svou hřívu.

Šárka Kamarýtová
Vlasy mám velmi jemné, a tak je nefoukám, ale bez pěnového tužidla nevycházím. Toto sérum nahradilo všechny přípravky, které musím na své jemné vlasy vždy použít. Jsem naprosto nadšená a velmi spokojená. Vlasy mám teď tvrdší a bohatší.

Klepněte pro větší obrázek

Speciální akce
Pro dosažení nejvýraznějšího efektu doporučujeme tříměsíční kúru DENSER HAIR. Během kúry je potřeba celkem 6 sér. Salony L´Oréal Professionnel si pro vás připravily speciální akci. Když si koupíte najednou 2 séra DENSER HAIR, získáte třetí se slevou až 50% . Pokud se vám osvědčí a budete ho chtít nadále používat, získáte při koupi dalších dvou sér šesté sérum úplně ZDARMA ! Akce platí od 4. 1. 2016 do 31. 3. 2016.

DENSER HAIR, kúra pro zvýšení hustoty vlasů, dosahuje unikátních výsledků až 1700 nových vlasů za 3 měsíce. Využívá technologie STEMOXYDINE 5% a NEOHESPERIDIN. Doporučená prodejní cena je 750Kč.

Seznam salonů, které řadu SERIOXYL nabízí, najdete na www.salon-expert.cz

Doporučujeme

Články odjinud