Hvězda snímku Lost miluje vězení

Hvězda snímku Lost miluje vězení

Nejen exotickým zjevem se rodačka z Texasu a hvězda mysteriózního thrilleru Ztraceni (Lost) sedmadvacetiletá Michelle Rodriguezová liší od většiny spořádaných Američanů. Jako ryba ve vodě se totiž cítí v prostředí, které jejím krajanům nahání hrůzu - totiž ve vězení.

K překvapení okolí odmítla vykonat 240 hodin veřejně prospěšných prací, které jí vyměřil kalifornský soud za opilství za volantem a místo toho si raději na pětašedesát hodin oblékla oranžový trestanecký stejnokroj.

"Bylo to báječné, mám ráda lidi a ve vězení jsem se seznámila se senzační partou spolutrpitelů," svěřila se po odpykání trestu se svým okouzlením životem za mřížemi reportérům listu San Francisco Cronicle.

Na otázku, zda neměla strach, že se ostatní odsouzenkyně budou vůči ní chovat agresivně, odpověděla: "Kdyby bylo mým osudem, aby mě tam zavraždily, nic bych proti tomu nezmohla. Ale všichni se mnou jednali skvěle."

Jak Michelle prozradila, měla za mřížemi dost prostoru pro tvůrčí aktivity.

"Na košile spoluvězenkyň jsem malovala obrázky, skládala básně a také si s ostatními dívkami zazpívala." Vzhledem k výchově není její okouzlení vězeňským životem nijak překvapivé. Herečce, která si v roce 2000 získala mezinárodní uznání výkonem ve filmu Girlfight (Boxerka), totiž již od předškolního věku rodiče vštěpovali principy Darwinovy evoluční teorie, seznamovali ji s komunistickou ideologií a zasvěcovali náboženským učením Svědků Jehovových. (Plus)

Michelle Rodriguez hrála ve filmech: 2006 Lost 2005 BloodRayne 2004 Control 2003 S.W.A.T. – Jednotka rychlého nasazení /S.W.A.T./ - Chris Sanchez 2002 Blue Crush - Eden 2002 Resident Evil /Resident Evil/ - Rain Ocampo 2001 Rychle a zběsile /The Fast and the Furious/ - Letty 2001 Ve tři ráno /3 A.M./ - Salgado 2000 Boxerka /Girlfight/ - Diana Guzman 1999 Summer of Sam - malá role 1999 Cradle Will Rock - malá role

Doporučujeme

Články odjinud