Natalia Oreiro vypadá stále skvěle Foto: Profimedia

Natalia Oreiro vypadá stále skvěle Foto: Profimedia

Kamery ji milují Foto: Profimedia
Pro roli se ale dokáže úplně změnit Foto: Profimedia
Natalia Oreiro letos slaví 46 let Foto: Profimedia
Natalia Oreiro byla hvězdou telenovely Divoký anděl Foto: Profimedia
18
Fotogalerie

Hvězda telenovely Divoký anděl Natalia Oreiro slaví 46 let: Co se dělo na place?

Telenovela Divoký anděl zaznamenala v 90. letech obrovský úspěch a z herečky Natalie Oreiro, která ztvárnila hlavní postavu sirotka Milagros zvané Mili, udělala mezinárodní hvězdu, kterou miloval celý svět. Natalia nyní slaví 46. narozeniny, vypadá však, že vůbec nestárne. Co dělá dnes a jak kdysi vypadalo natáčení Divokého anděla?

Od lásky k přátelství

Dvojice Milágros a Ivo byla pro telenovelu Divoký anděl zásadní a mezi oběma herci panovala od začátku chemie, která byla naprosto uvěřitelná. Není divu, Natalia Oreiro a představitel Iva Facundo Arana se znali ještě před natáčením a během více než 200 dílů se z nich stali skvělí přátelé. Později si spolu zahráli ještě v telenovele Jsi můj život a přáteli zůstali dodnes.

Na jaké telenovely z 90. let vzpomínáte? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 6

Z herečky zpěvačkou

Natalii Oreiro proslavil seriál Divoký anděl nejen jako herečku, ale i coby zpěvačku. Nazpívala úvodní znělku Cambio Dolor, která se později objevila i na jejím albu s názvem Natalia Oreiro. V telenovele postupně zazněly všechny skladby z desky, nejčastěji však písně Me muero de amor a Uruguay. Pěveckého vystoupení slavné Natalie se dočkali i čeští fanoušci, a to například na udílení hudebních cen Český slavík v roce 2000, kde z jejích rukou převzala zlatou sošku zpěvačka Lucie Bílá. Natalia postupně natočila čtyři alba, to poslední vyšlo v roce 2016.

Pokračování 3 / 6

Záhadné ponožky

Hlavní představitelka Natalia Oreiro nosí v celém seriálu ponožky, a to proto, že má na noze u kotníku tetování. Jenže v seriálu hraje prostou dívku vychovanou v klášteře, u níž by tetování nebylo vhodné, a tak se vše vyřešilo tím, že často nosí ponožky. Až v díle 204 si Milágros nechá nad kotník vytetovat ornament, takže původní tetování může konečně odhalit.

Pokračování 4 / 6

Spolupráce na scénáři

Natalia se často stávala spoluautorkou scénáře. Spolupracovala na humorných scénkách a často je podle okamžitých nápadů přepisovala k obrazu svému. V tom jí zdatně sekundoval její herecký parťák Facundo, s nímž scénky často měnili přímo na place při natáčení. Jelikož jejich nápady skoro pokaždé dávaly smysl a byly dobré, změny ve scénáři jim snadno procházely.

Pokračování 5 / 6

Oběti se vyplatily

Za svým hereckým snem si šla představitelka Milagros Natalia Oreiro již odmalička a cesta bývala občas trnitá. Rodina v její rodné Uruguayi nebyla příliš bohatá, roztomilou a pohlednou Natalii ale v její touze podporovala, a tak se mladičká herečka už v jedenácti letech ocitla v televizním programu Xuxa, díky kterému procestovala celou zemi. Ta jí brzy začala být malá, a tak se Natalia v šestnácti letech přestěhovala do Argentiny. V roce 1998 se začal natáčet Divoký anděl, z něhož se stala snad nejznámější telenovela a z Natalie hvězda světového formátu.

Pokračování 6 / 6

Oslavenkyně Natalia

Natalia Oreiro se dodnes příležitostně věnuje herectví a občas také vystupuje jako zpěvačka. Víc než dvacet let je provdaná za argentinského zpěváka Ricarda Molla, s nímž má osmiletého syna Merlína. 19. května 2023 slaví herečka a zpěvačka své již šestačtyřicáté narozeniny, tento věk by jí ale hádal málokdo. Stále totiž vypadá živelně a svěže, stejně jako když představovala tolik oblíbenou Milagros.

Doporučujeme

Články odjinud