Hvězdná jachtařská posádka

Na Slapské přehradě proběhl trénink jachtařské posádky hvězd Sea of Stars - S.Pellegrino Team, která poměří své síly se soupeři na Mistrovství České republiky ve třídě Jeanneau One Design 35 - S.Pellegrino Cup 2005.

S.O.S. – S.Pellegrino Team tvoří populární osobnosti české hudební, divadelní, výtvarné a mediální scény, které spojuje nadšení pro adrenalinové vzrušení a dobrodružství. Od 5. do 9. června letošního roku bude hvězdný S.O.S. – S.Pellegrino Team měřit své síly s nejlepšími českými a slovenskými jachtaři v chorvatské Vodici na Mistrovství České republiky ve třídě Jeanneau One Design 35 - S.Pellegrino Cup 2005. Této regaty se hvězdná jachtařská posádka zúčastnila již v loňském roce, kdy se jí podařilo statečně držet krok se sehranými posádkami zkušených jachtařů. Loňské jedenácté, i když předposlední místo, bylo čestným výsledkem a dobrým příslibem do letošního ročníku. K pevnému jádru týmu ve složení Lubomír Brabec - kapitán, Václav Vydra – zástupce kapitána, Lucie Výborná - kosatnice, Veronika Fenclová – kormidelnice, Jaroslav Skorkovský – neplující kapitán a kouč týmu, byli pro nadcházející závod jako další členové posádky nominováni jachtař Tomáš Krejčí – spinakr, Jana Boušková, Daniel Hůlka a výtvarník Jiří Brázda.

S.O.S. – S.Pellegrino Team se chystá také na další dobrodružné výpravy po mořské hladině i pod ní, na výstupy do hor či sjezdy divokých řek.

Hlavním partnerem Sea of Stars – S.Pellegrino Teamu je společnost CLASS FOOD, s.r.o., výhradní dovozce a distributor minerálních vod S.Pellegrino na českém a slovenském trhu.

zdroj: Yaro, s.r.o. foto: Soběslav Rýznar

Doporučujeme

Články odjinud