Gwyneth Paltrow-1998

Gwyneth Paltrow-1998

Gwen Stefan-2008
Gwen Stefan-2014
Julianne Moore-2003
Julianne Moore-2014
12
Fotogalerie

Hvězdné krásky, které jsou odolné vůči zákeřnému času!

Mohlo by se zdát, že tyto stars našly bájný pramen mládí a už několik desítiletí se skoro nemění. Některé z nich dnes dokonce vypadají lépe. Podívejte se s námi na ty nejobdivuhodnější příklady, jak o sebe pečovat.

Jennifer Lopez

Geniální žena mnoha tváří a mnoha profesí. Jako jedna z mála nepodlehla tlaku společnosti a ze svého nedostatku udělala doslova ikonu. Především je to ale šílený dříč. Protože velkou součástí jejich koncertů je i taneční show, musí na scéně každý den předvádět neuvěřitelné výkony. Absenci vrásek sice může z části vděčit latino – americkým kořenům, za vypracované křivky a tělo samý sval už může děkovat jen a jen sobě. Do kondice se dostává hlavně tancem, pro odpočinek pak volí luxusní lázně.

Jennifer Aniston

Americká herečka se už prakticky dvacet let nemění. Jednou byla také pánským časopisem Men´s Health zvolená za „Nejvíc sexy ženu všech dob“. O svou životosprávu dbá velmi pečlivě a v udržení kondice i neuvěřitelného těla jí pomáhá fakt, že je sportovkyně tělem i duší. Neexistuje snad sport, který by si nevyzkoušela. Často je střídá a neusíná na vavřínech. Svůj vnitřní klid pak hledá při hodinách jógy.

Salma Hayek

Čemu vděčí tato mexická kráska? Z velké části jsou to její kořeny, ale i tvrdá disciplína. Herečka má krásné ženské křivky, a i přes to, že Hollywood dává šanci všem typům žen, bylo pro herečku určitě těžší se v něm prosadit. Je to prostředí, kde se hlídá každý centimetr a každé deko. Za sebemenší nedokonalost se platí. V dětství se kromě toho potýkala s velmi těžkým akné, kvůli kterému dokonce odmítala vycházet z domu. Taky cesta ke zdravému vztahu k jídlu byla dlouhá. Salma taky není příznivec botoxu a přiznává, že za tak malé množství vrásek může její latino-americký původ.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Gwyneth Paltrow

V sobotu 27. září oslavila herečka své 42. narozeniny. V Hollywoodu je známá svou posedlostí o postavu a panickou hrůzou z času. Velmi důkladně se pozoruje a každá vráska je pro ni výzvou, protože čím víc jich najde na své tváři, o to víc cvičí a zdravěji se stravuje. Pravidelné drastické detoxy jsou běžnou součástí. V roce 2008 dokonce založila své webové stránky www.goop.cz, kde se svými fanoušky dělila o své zdravé recepty, rady o oblečení i aktivity s dětmi. Stránky ve své době čelily vlně negativity, protože propagovaly tak vysoký životní standart, který by si většina lidi nikdy nemohla dovolit. Také vydala několik kuchařek, kde klade velký důraz na kvalitní a čerstvé suroviny. Každopádně nikdo nezapře, že na svůj věk vypadá skvěle i za cenu tak těžké dřiny.

Gwen Stefani

Začátkem října bude zpěvačce 45 let, a kdo z vás by ji na to tipnul? Je matkou tří dětí, poslední se narodilo v únoru 2014. I přes svou vytíženost, jak pracovní, tak i rodinnou, zůstává Gwen v perfektní kondici. Jako jedna z mála celebrit před kamerami nekoketuje a nevypráví, že tak skvělou postavu má dědičnou, a že proto vlastně nemusí nic dělat. Naopak přiznává, že vše, co na ní člověk vidí je výsledek těžké každodenní dřiny. Zpěvačka tráví hodiny denně cvičením a kromě toho poletuje celé dny venku se svými dětmi.

Julianne Moore

Nádherná a vždy elegantní herečka je opravdu neuvěřitelná. V prosinci jí bude už 54 let, ale ona stále vypadá jako před dvaceti lety, možná ještě lépe. Julianne připomíná éterickou vílu a není sebou fanaticky posedlá. Jednou vyzkoušela drastickou tekutou dietou, před důležitou procházkou po červeném koberci, a řekla si, že nic podobného už nikdy neudělá. Nehodlá své tělo ani mysl trápit těmito praktikami. Udržet se v kondici jí pomáhá jóga a voda. Zásobovat tělo vodou, je podle herečky ten nejlepší způsob zachovat si mládí. Protože má velmi citlivou pleť, také se vyhýbá ostrému sluníčku.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud