6
Fotogalerie

Hvězdné rozchody 2012

Rok 2012 přinesl kromě spousty událostí i vztahové krize mezi slavnými. Objevila se řada velkých či menších rozchodů, a dokonce i rozvodů. O kterých se mluvilo nejvíc?

Katie Holmes požádala o rozvod s Tomem Cruisem letos na konci června jen pár dní před Tomovými padesátými narozeninami. A 20. srpna jejich manželství definitivně skončilo. Byl to tak jeden z nejrychlejších rozvodů slavných. Soud v New Yorku jej ukončil v rychlém řízení díky tomu, že se manželé dohodli na všech vyrovnáních, péči o dítě a dalších podmínkách mimosoudně. Katie požadovala svěření společné dcery Suri do své výlučné péče. A dosáhla toho. Tom Cruise souhlasil s tou podmínkou, že bude moci svou dceru velmi často navštěvovat. Hollywoodský herec se rozváděl už potřetí v životě. Exmanželé prý nadále zůstávají přáteli.

I jeden z nejstabilnějších párů hollywoodského nebe Johnny Depp a Vanesa Paradis se rozešel a rozvádějí se. Jejich manželství trvalo čtrnáct let a mají spolu dvanáctiletou dceru Lily Rose a desetiletého syna Jacka. Důvodem mají být Johnnyho nevěry. Devětatřicetiletá francouzská herečka přesto tvrdí, že zůstávají s Johnnym stále skvělými přáteli a jako přátelé hodlají s láskou vychovávat i společné potomky. Johnny Depp se navíc po rozchodu zachoval jako správný gentleman. Své bývalé partnerce koupil v Hollywoodu nový luxusní dům. Vanessa má už za Johnnyho náhradu, randí s francouzským milionářem Guyem Davidem Gharbim.

Zpěvák a hezounek Justin Bieber udělal nedávno radost všem svým fanynkám. Minulý měsíc se totiž rozešel s herečkou Selenou Gomez, se kterou začal randit oficiálně v únoru 2011. Jako důvod rozchodu Justin uvedl, podobně jako celá řada dalších hvězdných párů, dlouhé odloučení a rozjeté projekty, které nelze sloučit s dlouhodobým vztahem. „Většinu času trávil každý sám, a to začalo být hodně složité pro vztah. Ona měla navíc problémy mu věřit. Není to jednoduché, ale ten vztah spěl k nutnému konci,“ svěřila kamarádka Seleny magazínu People.

Důvod rozchodu hvězd Twilight ságy byl jasný. Herečka Kristen Stewart podvedla herce Roberta Pattinsona s režisérem Rupertem Sandersem. Představitelka Belly Swanové z filmové ságy Twilight se to nemohla ani pokusit popřít. Sice s ním údajně neměla sex, vyfotili je ale při líbání. Herečka i režisér se poté k aféře přiznali veřejně a v médiích také zpytovali svědomí.

„Hluboce se omlouvám za bolest a ostudu, kterou jsem způsobila všem svým blízkým a všem, kterých se to týká. Tento chvilkový nerozum ohrozil nejdůležitější věc mého života, osobu, kterou miluju a respektuji nejvíce, Roba. Miluji ho, miluji ho a omlouvám se mu!“ vzkázala prostřednictvím médií Kristen. Kristen se poté odstěhovala z Robertova domu v Los Angeles a začala žít s matkou. Po několika týdnech trucování se Robert rozhodl dát své nevěrné přítelkyni ještě šanci. Ona mu prý přitom přísahala, že s režisérem Rupertem Sandersem nespala, že to byl pouze úlet a stalo se to jedinkrát.

Modelka Heidi Klum si zpěváka Seala brala v roce 2005 v Mexiku. Od té doby vystupovali jako jeden z nejstabilnějších a nejláskyplnějších párů mezi celebritami. Kudy chodili, tudy o svém manželství básnili a nebáli se prozrazovat i intimnější detaily. Bohužel manželská krize dolehla i na ně. Blonďatá Němka podala žádost o rozvod v Los Angeles 6. dubna 2012 a citovala jako důvod neslučitelnou rozdílnost povah.

Se Sealem mají společně čtyři děti. Prvorozenou Leni má Heidi s předchozím partnerem Flaviem Briatorim, ale zpěvák ji adoptoval, aby měla stejné příjmení jako další tři děti, které spolu manželé zplodili. Vyjma sedmileté Leni mají ještě šestiletého Henryho, pětiletého Johana a dvouletou Lou.

V září německá modelka Heidi Klum veřejně potvrdila, že randí se svým bodyguardem Martinem Kirstenem, jenž v jejích službách pracuje čtyři roky. Devětatřicetiletá blondýna ale zdůraznila, že ačkoli zná osobního strážce už z dob manželství se zpěvákem Sealem, romance mezi nimi začala dýchat vlastním životem až ve chvíli, kdy se její manželství rozpadlo.

Hvězda seriálu Beverly Hills 902 10 Jennie Garth se rozvedla s manželem Peterem Facinellim po jedenácti letech soužití. Jennie americkým televizním kamerám přiznala, že se děsí života svobodné matky, ale je přesto naprosto pevně rozhodnutá, že je rozvod nejlepší rozhodnutí právě kvůli třem dětem, které s Peterem spolu mají. Týdeníku In Touch se nedávno svěřila, že jí po krachu manželství dělal terapeuta kolega Luke Perry alias Dylan, s ním v devadesátých letech zářila v úspěšném seriálu.

Foto: Profimedia.cz

Zdroj: Famous.cz

Doporučujeme

Články odjinud