Hvězdy pro Kapku Naděje

Hvězdy pro Kapku Naděje

Nadační fond Kapka Naděje pořádá ve středu 1.10. 2003 ve velkém sálu pražské Lucerny další ze série benefičních koncertů na pomoc vážně nemocným dětem s poruchami krvetvorby.

Ve středu 1. října 2003 od 20.00 hod. proběhne v pražské Lucerně v pořadí již třetí benefiční koncert Hvězdy pro Kapku Naděje pořádaný Nadačním fondem Kapka Naděje. Výtěžek z koncertu bude věnován na pomoc vážně nemocným dětem s poruchami krvetvorby.

Divákům se během večera představí přední umělci české populární hudby: Helena Vondráčková, Leona Machálková, Hana Zagorová, Jitka Zelenková, Marcela Březinová, Petr Spálený, Petr Muk, Sagvan Tofi, Bohuš Matuš, Michaela Pobudová, Dalibor Janda, Arnošt Pátek, Monika Absolonová, Daniela Šinkorová, Roman Vojtek, Petr Kotvald, Pavel Vítek, Rebeka a Maxim Turbulence.

Všichni jmenovaní zpěváci vystoupí bez nároku na honorář, řada z nich podporuje aktivity nadace od počátku jejího vzniku. Prezidentka fondu paní Vendula Svobodová říká: " Jsme rádi a vážíme si toho, že známé osobnosti českého kulturního života podporují aktivity Nadačního fondu Kapka Naděje. Naším cílem je upozornit veřejnost na fakt, že nejen hematologické oddělení dětské kliniky, ale i část FN Motol, která soustřeďuje nemocné děti z celé České republiky, je ve špatném stavu a naléhavě potřebuje rekonstrukci. Proto děkujeme všem, kdo na koncert přijdou. Náš dík patří rovněž všem účinkujícím za stálou podporu našich akcí."

Zakoupením vstupenky na koncert Hvězdy pro Kapku Naděje můžete přispět i vy do Nadačního fondu Kapka Naděje.Vstupenky můžete zakoupit v předprodeji sítě Ticket Pro www.ticketpro.cz, tel.: 296 329 999. Zavoláním na telefonní číslo 900/ 500 101 přispějete na konto nadačního fondu nejen během koncertu, ale po celý rok. Minuta hovoru: 50,-Kč.

Doporučujeme

Články odjinud