Hydratované pleť 24 hodin denně!

Hydratované pleť 24 hodin denně!

Užíváte si léta naplno? Vystavujete obličej hřejivým slunečním paprskům? Ležíte na dece u vody, mhouříte oči a pozorujete plující nadýchané obláčky na azurově modré obloze? Vůně léta, slunce, vody, sena a volných dní v nás přetrvává od dětství a vyvolává v nás vzpomínky na prázdniny u babičky, na letní tábory, první lásky a spoustu dalších krásných zážitků... Jak léta běží, prázdniny se smrskly na pár dní dovolené a užívání si sluníčka už není tak bezstarostné . Používání přípravků s ochrannými faktory je samozřejmostí, ale nesmíme zapomínat ani na správnou hydrataci pleti. A po slunění to platí dvojnásob!

Hydratace, stejně jako čištění, je základem péče pro všechny typy pleti. Pokud je vaše pleť napjatá, unavená a pobledlá, potřebuje hydrataci. Hydratace je totiž klíčem ke zdravé a krásné pleti. Pozor, hydrataci nepotřebuje pouze suchá pleť! Každý typ pleti včetně mastné, potřebuje určitou, větší či menší, míru hydratace v závislosti na ročním období a dokonce i na části dne.

S pomocí řady péče o pleť Optimals Hydra Energy od Oriflame bude vaše pleť vždy optimálně hydratovaná. Díky technologii Hydra-Fix, vytváří ochranný film na povrchu pleti, pomáhá obnovit a regulovat hladinu hydratace pleti po celých 24 hodin denně. Řada obsahuje Hydratační sérum Optimals Hydra Energy, které zvyšuje efektivitu hydratace denního krému Optimals Hydra Energy o 80 % a pomáhá vyhlazovat jemné vrásky způsobené dehydratací pleti. Druhým krokem je Hydratační krém Optimals Hydra Energy (pro suchou pleť) nebo Hydratační emluze Optimals Hydra Energy (pro smíšenou a mastnou pleť) s vysokou hydratační schopností, která navíc pomáhá předcházet předčasnému stárnutí. I během horkých letních dnů tak může být vaše pleť hydratovaná, jemná, pružná a zářivě zdravá.

Pokud je pro vás léto spojené se zahradními sešlostmi, grilováním, posezením s přáteli dlouho do noci, kinem či divadlem pod hvězdným nebem a spánku máte zoufalný nedostatek, už se rozhodně nemusíte ráno děsit při pohledu do zracadla na vaše oteklé oči. Novinkou v řadě Optimals Hydra Energy je totiž naprosto geniální chladivá tyčinka na oční okolí, která poskytne oteklým očím okamžitou úlevu a osvěžení. Obsahuje výtažek z kofeinu, který pomáhá rychle odstranit otoky. Technologie Hydra-Fix zajišťuje intenzivní hydrataci po celých 24 hodin a díky praktickému balení se snadno vejde do každé kabelky a může s vámi cestovat, kamkoli si budete přát.

Soutěž s Oriflame

I v horkých letních dnech či po probdělé noci můžete vypadat odpočatě a svěže – s Oriflame je to snadné! Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a na 3 z vás čeká balíček s Hydratačním krémem a Chladivou tyčinkou na okolí očí Optimals Hydra Energy v hodnotě 688 Kč.

Na www.oriflame.cz se dozvíte více o široké nabídce kosmetiky pro letní období a můžete si prolistovat katalog produktů on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat. Spoustu zajímavých tipů, nápadů a reportáží naleznete na webové televizi na www.tv.oriflame.cz

Doporučujeme

Články odjinud