Hydrobalance koncept pro váš vzhled

Hydrobalance koncept pro váš vzhled

Světový trend v korektivní dermatologii se ubírá novým směrem – jednoznačně ustupuje od invazivních a dramatických metod a vyvíjí nové způsoby ošetření, které vyhovují požadavkům klientely na přirozený vzhled, přírodní materiály a dlouhodobý výsledek s nenáročnou aplikací.

Švédská firma Q-Med vyvinula unikátní koncept pro omlazení citlivé kůže v oblasti obličeje, krku, dekoltu a horních hřbetů rukou. Tyto oblasti jsou velmi jemné a vyžadují speciální péči. I v České republice je nyní dostupný tento nový koncept, který splňuje očekávání žen, které vyžadují omlazení kůže přírodním materiálem s viditelným výsledkem.

Restylane Vital™ Light je zcela nový produkt se stabilizovanou kyselinou hyaluronovou, který tvoří základ Hydrobalance konceptu pro dosud velmi komplikovaně ošetřitelné plochy citlivé kůže kolem očí, jemné kůže krku, dekoltu a rukou. Kyselina hylauronová, která je přirozenou součástí těla, s postupujícím věkem v kůži ubývá a jejím zpětným dodáním je kůže lépe hydratovaná, nabývá na objemu a působí opět svěžím a mladistvým dojmem.

Ošetření jemné kůže nyní přesnější a rychlejší


Jednou z podmínek úspěšné rejuvenace kůže je plošná aplikace velkého množství malých dávek účinné látky do velmi jemných kožních vrstev. Toho lze dosáhnout  pomocí Restylane Injectoru. Injector obsahuje 2 ml Restylane VitalTM Light a lékaři tedy umožňuje aplikovat 200 dávek, v každé je přesně 10 μl preparátu. Aplikace je méně bolestivá než při použití klasické jehly. Při použití lokálního znecitlivění je procedura prakticky bezbolestná.

Co na to klientky?
Klientky, které již mohly vyzkoušet Hydrobalance koncept, se shodují ve svém hodnocení. Za všechny vyjádření paní Jany, 45 let, Praha:
„Lidé v mém okolí překvapeně konstatovali změnu mého vzhledu již po druhém ošetření. Ten rozdíl byl velmi výrazný. Jemné vrásky zmizely a já cítím svou pleť mnohem pružnější a její vzhled je jasnější”.
Již po druhém ošetření, které trvá průměrně 20 až 30 minut, po 2 – 4 týdnech klientky konstatují výrazné změny ve kvalitě a vzhledu kůže, které přetrvává přibližně 6 měsíců. Poté je možno aplikaci individuálně opakovat.

Zdroj: orange&co

Foto: Myclinic

Doporučujeme

Články odjinud