I modelky mají celulitidu. A jakou!

I modelky mají celulitidu. A jakou!

A přesto jim tento estetický nedostatek nebrání v uzavírání milionových kontraktů. Mezi stále žádanější modelky patří Kate Moss, ačkoli na pařížském týdnu módy nedávno vystavila své nevábné pozadí.

Foto: repro www.fashionista.com

Prezentace prestižní francouzské značky Louis Vuitton bývá vždy vrcholem pařížského maratónu módních přehlídek. Dekadentní módu při této příležitosti předváděla i britská modelka Kate Moss (37), kterou návrhář Marc Jacobs navlékl do těsných minišortek. Jeho záměrem bylo přilákat pozornost a to se mu povedlo. I když terčem následných komentářů v médiích byla pomerančová kůže modelky, která si v rámci show na molu zapálila i cigaretu. Přihlížející celebrity a módní odborníci byli při pohledu na její zadní partie doslova šokováni. Výstřední model odhalil zepředu pevné, vypracované nohy. Zezadu však na přítomné vykukovala nevzhledná hromada roztřeseného sulcu. Postavě nelichotivý model na sebe odmítly obléci modelky o polovinu mladší. Kate Moss však řekla „ano“.

Pomůže jedině detoxikace

Šampaňské, tvrdé drogy, cigarety... to vše utváří fenomén Kate Moss, která se drží na vrcholu modelingové branže už téměř dvacet let. Sebevědomá modelka na správnou životosprávu vůbec nedbá. Svými ranními návraty z večírků v podroušeném stavu je proslulá. Před lety dokonce dostala od přítele Jeffersona Hacka ultimátum - buď alkohol, nebo on. Raději se s ním rozešla, přestože se ve vztahu narodila dceruška Lila Grace. Ani mateřství jí však nezabránilo v nevázaném životním stylu.

Kate Moss jako správná topmodelka velmi dobře ví, že při vzniku celulitidy hraje hlavní roli především nesprávná životospráva a nedostatek pohybu, ale hlavu si s tím neláme. Proč taky, když se zakázky jen hrnou. Jejím nejnovějším záznamem do životopisu je natočení reklamy na parfém Addict (anglicky „závislák“) značky Dior. Že by si ji režisér klipu vybral díky jejím proslulým závislostem?



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud