I muži chtějí být krásní!

I muži chtějí být krásní!

Nová čísla ukazují, že navzdory ekonomickému poklesu se v západních zemích provádí stále více plastických operací. Podle amerických lékařů jsou navíc stále populárnější mezi muži.

Poslední údaje Americké společnosti plastických chirurgů (ASPS) ukazují, že chirurgická úprava vzhledu přestává být doménou něžnější polovičky lidstva.

Jen loni podstoupilo plastickou operaci 1 100 000 Američanů, což je o v průměru o dvě procenta více než v předešlém roce. To by se nemuselo zdát příliš, ale u některých konkrétních zákroků byl nárůst dvojnásobný.

Největší úspěch má lifting u mužů mezi padesátkou a šedesátkou.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Oblíbené jsou také operace uší nebo výplně měkkých tkání například botoxem. Pozadu nezůstávají ani liposukce a zmenšení prsou.

Úpravu očních víček a vyhlazení pokožky si vyžádala téměř dvacetina pacientů.

"Zvýšený počet plastických operací připisujeme tomu, že pánové narození v době baby boomu stárnou a dostávají se do věku, kdy mají pocit, že potřebují ´vylepšit´", říká prezident ASPS Phillip Haeck a dodává:

"Nejvíce jim vyhovují minimálně invazivní zákroky jako vyplňování botoxem. S postupujícím věkem jsou bohužel nutné větší zásahy, pokud se má vzhled pacienta významně zlepšit."

Chirurgové v USA provedli za rok 2010 celkem 13,1 milionu plastických operací.

ČTĚTE TAKÉ:
Těhotná Hanychová: Leží doma v horečkách!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud