Ida (37): Manžel mě osahává a vyžaduje sex na veřejnosti. Je to neuvěřitelně trapné!

Ida (37): Manžel mě osahává a vyžaduje sex na veřejnosti. Je to neuvěřitelně trapné!

„Nebráním se netradičním sexuálním praktikám a mám ráda vzrušující situace. Ale čeho je moc, toho je příliš. Myslela jsem, že v průběhu let se manžel aspoň trochu zklidní a náš vztah se bude točit i kolem něčeho jiného, než je sex. Opak je pravdou a já už nevím, kudy kam…“

1. I já bývala „divoká“ holka

Vždycky jsem platila za veselou holku, co nemá s ničím problém. O panenství jsem přišla na jednom vydařeném večírku v panelákovém bytě kamarádčiných rodičů těsně po šestnáctých narozeninách a dotyčného mladíka jsem téměř neznala. Není se čím chlubit, ale já to tehdy vůbec neřešila. Chtěla jsem „to“ mít už za sebou a zařadit se do pomyslné třídní „elity“, ačkoli dneska bych si nejradši nafackovala. Sama mám šestiletou dcerku a přála bych si, aby její zahájení sexuálního života vypadalo aspoň o trochu lépe a důstojněji než to moje.

Pubertu jsem si užila se vším všudy a vyzkoušela toho opravdu dost. Ráda jsem se účastnila nejrůznějších víkendových mejdanů a často se probudila nahá vedle úplně cizího kluka. Občas jsem raději spolkla pokoutně sehnanou tabletku Postinoru, abych nemusela řešit případné následky. Rodiče na mě byli krátcí a já se uměla pokaždé šikovně vylhat. Když se na to všechno dívám dnešníma očima, divím se, že jsem vše v pořádku přežila, a dokonce teď vedu i naoko celkem normální život. Bohužel zdání občas klame…

  • Jak se vyvíjel Idin příběh dál, se dozvíte v následujících kapitolách... Pokud jste netrpěliví a chcete znát rychle konec, můžete část příběhu přeskočit. Z boxíku zvolte rovnou čtvrtou kapitolu a prostřední část textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete příběh přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Pokračování 2 / 4

2. Budoucího manžela jsem potkala v baru a ještě ten večer jsme se pomilovali

Budoucího manžela jsem potkala – jak jinak – v baru. Byla jsem tehdy pozvaná na jednu privátní akci a spolu s kamarádkou jsme se na večírek dostavily už trochu zvesela. Štěpán mi hned padl do oka a já si ho tajně zvolila za objekt svého celovečerního zájmu. Nejprve se zdálo, že o mou společnost příliš nestojí, ale poté, co jsem to rozbalila na tanečním parketu, změnil názor. Při ploužáku se ke mně nakonec lepil tak, že jsem naprosto zřetelně cítila jeho vzrušení. Začalo mě to bavit a provokovala jsem ho osvědčenými a žensky rafinovanými způsoby. Docela to zabíralo a před koncem večírku bylo evidentní, že Štěpán netouží po ničem jiném, než skočit se mnou do první postele, která se naskytne.

Tak se také stalo. Štěpán využil kamarádovy nabídky a krátce po jedné hodině ranní jsem se ocitla ve vypůjčeném bytě s pěkně nažhaveným blonďákem. Promilovali jsme noc a ani ráno jsme toho moc nenaspali. V bytě jsme měli dovoleno zůstat ještě celé dopoledne, a protože byla neděle, nikam jsme ani jeden nespěchali. Zjistila jsem, že Štěpán je vlastně ohromný sympaťák a kromě skvělého sexu se s ním dá i dobře povídat. A tak jsme si vyměnili telefonní čísla a slíbili si, že se zase někdy sejdeme. Ačkoli jsem to vůbec nepředpokládala, nakonec jsme se opravdu znovu sešli a začali se vídat pravidelně. Bavilo mě nejenom Štěpánovo postelové nadání, ale i poněkud netradiční humor a prudce nakažlivá vášeň, se kterou se do všeho, co ho zaujalo, pouštěl. Líbilo se mi i to, jak nestydatě a kdekoli mi dával najevo, že má na mě chuť. Cítila jsem se neodolatelná a poprvé v životě jsem ztratila zájem o ostatní muže. Po necelém roce jsem otěhotněla, a protože nám spolu bylo stále dobře, rozhodli jsme se pro klasické řešení. Vdávala jsem se s už pěkně vypouklým bříškem a tři měsíce po svatbě porodila Kamilu.

Pokračování 3 / 4

3. Po narození dítěte manželova vášeň nijak neopadla

Stěpána jeho náruživost neopustila ani s příchodem dítěte. Kdykoli měl příležitost, neváhal, aby se mě alespoň důvěrně nedotknul nebo nezašeptal do ucha něco pěkně peprného. Jeho pozornost mi začínala už i trochu vadit, zvláště pak na veřejnosti před zvědavými zraky ostatních. Nějak jsem se necítila ve své kůži, když mě třeba na ulici přitiskl ke zdi domu a zajel mi rukou mezi nohy se slovy: „Chtěl bych tě teď hned!“

Několikrát jsem se s ním o tom chtěla pobavit, ale on pokaždé celou záležitost otočil v legraci s poznámkami typu „co by za to jiné daly“ nebo „nemůžu za to, že po tobě stále tolik toužím“. A na to většinou nebylo co říct. A tak jsem jen tiše doufala, že se časem můj manžel aspoň trochu uklidní.

Pokračování 4 / 4

4. Situace začíná být neúnosná, nevím, co mám dělat…

Uteklo pár let a situace se nezměnila. Ačkoli - přeci jen trochu ano. Bohužel ne k lepšímu. Štěpán sice sex doma nevyžaduje už tak často, zato kdekoli venku se na mě vrhá. Občas mívám pocit, že vyhledává stále silnější stimuly k tomu, aby se dostatečně vzrušil. Lákají ho veřejná místa a přítomnost cizích lidí s případným rizikem přistižení jako by ho ještě více motivovaly.

Nedávno mě zatáhl na schodiště jednoho starého domu a přede dveřmi do sklepa, pár metrů od přízemního bytu, v jehož předsíni živě diskutovali nějací lidé, mne předklonil a zcela nekompromisně do mě vnikl.

Milovat se chtěl i na fotbalovém zápase v zádveří soupeřových šaten nebo při procházce starou Prahou u zídky s výhledem na Vltavu. V tramvaji mi nestydatě sahá pod sukni a v restauraci mě jednou málem povalil na kulečníkový stůl v rohu místnosti.

Nedávno mě výtahem zavezl až do posledního patra našeho panelákového domu a chtěl se milovat na chodbě u zamčené mříže na půdu. Už byla tma, a proto každou chvíli rozsvěcoval, asi aby na nás bylo z okolních bytů dobře vidět.

Poslední kapkou bylo, když se mne snažil obšťastnit v kabince pánských záchodů místního hypermarketu. To už jsem psychicky nevydržela a křičela jsem na něj tak, až se lidé okolo zastavovali. Kupodivu ho to ale nerozčílilo. Naopak se zdálo, že pozornost kolemjdoucích ho těší i v tak bizarní situaci, kdy mu jeho vlastní manželka nadává do chlípných ničemů. Když jsem pak v autě pokračovala ve výčitkách, zcela mne odzbrojil, když si začal rozepínat zip u kalhot…

Jsem čím dál zoufalejší a netuším, co dělat. Mám podezření, že takové chování není normální a bojím se mu navrhnout návštěvu u nějakého odborníka. Stejně vím, že by ji odmítl. Zakládá si totiž na svém mužství a sexuálním apetitu víc, než je běžné, a tohle všechno bere jako svou přidanou mužskou hodnotu.

Stále Štěpána miluji a vážím si na něm spousty jiných věcí. Nikdy bych mu nechtěla ublížit, ale poslední dobou se mi stále častěji stává, že při pomyšlení na milování s ním, se mi jenom stáhne žaludek a udělá těžko u srdce. Nevím si už vůbec rady…

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud