Iglesias: Jsem stále svobodný

Iglesias: Jsem stále svobodný

Po téměř třech měsících, kdy se v tisku objevily zprávy, že se osmadvacetiletý španělský popový zpěvák Enrique Iglesias a dvaadvacetiletá ruská tenistka Anna Kurnikovová tajně vzali v Dominikánské republice či Karibiku, Iglesias velmi rozhodně v tisku oznámil, že ženatý není. "Nemám nic proti ženění, ale nyní mě plně uspokojuje jen žít s dívkou, a myslím si, že kterýkoliv muž mě chápe," uvedl Iglesias.

Do jisté doby oba mladí lidé, platící v šoubyznysu za sexuální symboly, odmítali hovořit na téma svatba, a tak zprávy o své údajné červnové svatbě ani nepotvrzovali, ani nevyvraceli. Anna prý byla dokonce spatřena se snubním prstenem.

Před několika dny však Iglesias prohlásil, že je svobodný, a navíc, že se v nejbližší době nehodlá oženit ani s Annou, ani s jakoukoliv jinou dívkou. "S Annou jsme se rozhodli, že zkusíme spolu žít," řekl zpěvák internetovému serveru Sky News. Pro "soužití na zkoušku" koupil Iglesias na Floridě velký dům ve středomořském stylu.

O tom, že o rodině Kurnikovová asi vážně nepřemýšlí, svědčí i její nové aktivity. Nejenže nedávno oznámila, že bude dělat reklamu thajskému letovisku Pattaya, které je proslulé sexuální turistikou, ale přispěchala i se zprávou, že by se chtěla také věnovat herectví.

A tak zatímco někteří považují její herecké ambice za úžasnou příležitost, jiní tvrdí, že se snaží udržet v showbyznyse, i když její sportovní hvězda začíná uhasínat. "Nevidím nic špatného na tom, když chce sportovec zkusit štěstí před kamerou. Mám za sebou několik televizních reklam a také malou roli ve filmu Já, mé druhé já a Irena, kterou považuji za životní zkušenost," uvedla Anna, jíž do kapes plynou příjmy z nesčetného množství reklam na spodní prádlo, hodinky, sportovní oblečení. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud