Iglesias přiznává: Mám malý penis!

4 komentáře

hn
6. března • 18:04

hm vypada jako ja

Lucišek
21. března • 12:56

je klasnej a na tomhle prece vubec nezalezi!!!!!!! ploste klasny ma očička a to mu už nikdo nevezme!!! ;o):o*

aaaaaaaaaaa
29. února • 18:28

mně neva že ho máš malýho

dj.giovanni
23. června • 1:16

V České republice jako v první zemi na světě nebude mít už nikdo problém s malými ňadry nebo penisem!"Pokud jde o malá ňadra, je to jen zavedené klišé ženského myšlení, že větší rovná se lepší, které je způsobeno masáží zejména bulvárních plátků ale i třeba vtipnými poznámkami kolegů. Té, která klade na velikost přehnaný důraz, je třeba říct jediné, ať si zváží, jestli jsou její ňadra důležitější než ona sama. Touží chlapi /inteligentní/ po velkých ňadrech nebo spíš po pořádné milé a příjemné ženě? Jak může mít velikost ňader vliv na opravdové ženské hodnoty jako schopnost postarat se o rodinu, vychovávat děti, mít dobrý charakter, rozhodné myšlení a mít jasno v tom, co chci v životě dokázat? Nehledě na to, že i na kojení jsou menší ňadra mnohdy výkonnější než ta velká"
- To byla verze pro případné feministky a teď vlastní ukázka z knížky Beetles.
"Pokud jde o malý úd, je to jen zavedené klišé mužského myšlení, že větší rovná se lepší. Tomu, kdo klade na velikost přehnaný důraz, je třeba říct jediné, ať si zváží, jestli je jeho penis důležitější než on sám. Touží dívky po velkém penisu nebo spíš po pořádném chlapovi? Jak může mít velikost penisu vliv na opravdové mužské hodnoty jako schopnost postarat se o rodinu, vychovávat děti, mít dobrý charakter, rozhodné myšlení a mít jasno v tom, co chci v životě dokázat?"
Podobná knížka tady ještě nevyšla - malý román nejen o dospívání, kde je zakomponováno všechno, neotřelým způsobem. Tak jestli někdo stále přemýšlí nad velikostí penisu či ňader ať si pořídí knížku Beetles od J. Kudrnáče a bude mít navždy klid. Navíc je to docela sranda, o dospívání v šedesátých letech. Mají to v NeoLuxoru na Václaváku nebo na netu přes Kosmas, i v knihovnách. Tato knížka na stopro způsobí, že u nás jako v první zemi na světě vymizí lidi se zbytečnýma komplexama.

Doporučujeme

Články odjinud