Iglesias závidí gayům

Iglesias závidí gayům

Jablko nepadá daleko od stromu, nepřekvapuje proto, že dvaatřicetiletý Enrique Iglesias se probojoval po vzoru svého otce Julia (63) mezi neznámější zpěváky populární hudby současnosti. Zřejmě by se stejně jako on, který se chlubí, že za život svedl více než čtyři tisícovky žen, stal i jedním z nejvyhlášenějších sukničkářů planety.

V dosažení vysněného cíle mu však posledních pět let brání jeho přítelkyně, ruská tenistka Anna Kurniková. Je prý až chorobně žárlivá a pletky s jinými ženami zpěvákovi striktně zakazuje. Chová se zcela jinak než partneři jeho homosexuálních kamarádů, kteří jsou v tomto směru daleko tolerantnější.

"Můj kadeřník je gay a žije v Los Angeles," svěřil se Enrique internetovému serveru Firstnews. "Když za mnou přijel do Miami, večer si vyrazil a našel si partnera na jednu noc." Když se ho Iglesias zeptal, co na to říká jeho stálý druh, dozvěděl se, že mu zálety mimo bydliště plně toleruje. S podobným uspořádáním vzájemných vztahů se stálým milencem se mu prý pochlubil i kolega zpěvák George Michael.

"A Iglesias mladší jen tiše lituje, že je heterosexuál," posmívají se monogamnímu zpěvákovi z donucení takřečení dobří přátelé.

Doporučujeme

Články odjinud