9
Fotogalerie

II. Pražský NIKE aerobik maraton má své vítěze

Tohoto sportovního klání ze zúčastnilo 343 závodníků, kteří prokázali v 8 hodinovém maratonu svoje nadšení, zdatnost a vytrvalost. Celý maraton se nesl v duchu dobré nálady, radosti z pohybu a lásky k aerobiku.

II. Pražský NIKE aerobik maraton má své vítěze
Výsledky čtenářské ankety instruktor roku 1999

Jak jsme Vás již informovali, v neděli 27.2.2000 proběhl ve Sportovním centru UK v Hostivaři II.Pražský NIKE aerobik maraton. Tohoto sportovního klání ze zúčastnilo 343 závodníků, kteří prokázali v 8 hodinovém maratonu svoje nadšení, zdatnost a vytrvalost. Celý maraton se nesl v duchu dobré nálady, radosti z pohybu a lásky k aerobiku. Na pódiu se střídali špičky našeho současného nebe sportovního aerobiku - Vašek Krejčík, Hanka Kynychová, trio Strakoš, Holzer, Valouch, Radka Hanáková, David Huf, Jitka Perutková, Radka Hamáčková, Olga Šípková, která svým vystoupením uzavřela celodenní soutěžení. Z deseti finalistek ( do finále nepostoupil ani jeden muž), které byly vybrány odbornou porotou se na prvním místě umístila Jana Ostružáková. Druhou příčku obsadila Jana Nováčková a třetí místo patřilo Petře Murckové.

Atmosféru maratonu přišla podpořit stříbrná česká slavice I veta Bartošová, která všem ve sportovní hale zazpívala a popřála hodně štěstí. Sama se v poslední době věnuje pohybu pod dohledem zkušené dvojice David Huf, Radka Hanáková, aby zlepšila svoji kondici pro nově připravovaný muzikál, ve kterém má vystupovat a jeho ž jméno nám zůstalo prozatím utajeno.

 

 

Na závěr večera proběhla módní přehlídka  firmy NIKE, která byla generálním sponzorem celé akce.

Vyhlášeny byly i výsledky čtenářské ankety uveřejněné v časopise Fitstyl. Hlasovalo se i prostřednictvím internetu. Instruktorkou roku 1999 se stala Olga Šípková s počtem hlasů 3068, na druhém místě skončila Hanka Kynychová s počtem hlasů 1473 a třetí místo obsadil Vašek Krejčík s počtem hlasů 1451.

Hlavní organizátoři akce Vašek Krejčík a Jana Čermáková Havrdová se mohou tedy směle vrhnout do pořádání III. ročníku NIKE aerobik maratonu.

 

 

 

 

 

 

Doporučujeme

Články odjinud