Ilona (25): V zoufalé situaci jsem okradla vlastní rodiče. Bojím se přiznat

farah.farah
22. února • 12:03

Ježíš to je nějaká pomotaná slátanina..holka je po škole hledá brigády a je jí 25??? OK dobrý nebudu tohle řešit...........k tématu. Vůbec nechápu proč se v nadpise hovoří o nějaké zoufalé situaci........pod zoufalou situací si představuji že nemáte na nájem a hrozí vám exekutor tak lohnete peníze a nájem zaplatíte, neomluvitelné ale dá se to alespoň nazvat zoufalou situací. Ale co přesně té slečně hrozilo pokud by do toho obchodu století nešla??? V čem přesně tkví to zoufalství?
Slečna je dle všeho mladý sebestředný egoista. Já já já jenom já.....reálně získat tenhle job nebylo otázkou života a smrti a rozhodně né za cenu krádeže. Navíc je holka fakt hloupá a nezkušená a pod vidinou snadného výdělku kývne na cokoliv a nic si neověří. Na obchodníka tohohle podomního typu musí mít člověk fakt specifickou povahu.
A že nebyla schopná vydělat jinak 10 tisíc??? Proboha to by si jakoukoli brigádou vydělala za měsíc, když holt oželí kávičky a kabelčičky. Chová se pořád jak malé děcko, místo přijetí odpovědnosti za své činy dle všeho jen hledá jak s co nejmenším konfliktem s rodiči z toho ven...chce se přiznat jen pro to že se bojí že když to neudělá bude mít pak větší průser až se na to přijde.... být jí tak spíš řeším, jak ty peníze co nejrychleji vydělat. Může třeba na aukru prodat nějaké ty své drahocennosti. Zajímavé že bráchové jsou oba zdá se celkem funkční a normální, tak by mne zajímalo jak je to možné že z této slečny vyrostl takovýhle nedospělý jedinec....

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud