ILONA (48): Manžel se zamiloval do recepční, teď trpí

helza
12. října • 10:39

j66: Tomu co píšeš vůbec nerozumím, stejně jako ty jsi nejspíš vůbec nepochopila to, o čem jsem psala já a mata. Přiznávám, že já píšu někdy hodně zmateně a nesrozumitelně. A už vůbec nechápu větu: "a konkrétně vy s matou si takové ohleduplné přežívání dvou lidí v jednou bytě nedovedete pro sebe vůbec představit a 100% byste při první příležitosti utekly." Máš snad dar věštění? Vím, že ty to máš velice těžké a zasluhuješ si obdiv a jistě i svatozář. Ale o mně a o matě nevíš, čím jsme prošli a co máme za sebou. Nemluvě už vůbec o tom, že já utéct nemohu, vždyť ani nechodím.........................................................................................................................................Nicméně ty dva vesmíry - to je asi přesně to, o čem se neuměle pokoušíme psát. Totiž to, že člověk se musí celý život učit, jak z těch dvou tak protichůdných vesmírů vytvořit jednu fungující, pokojnou a šťastnou galaxii. Chápu, jak myslíš, že lásce se nedá naučit, že ji musíš v sobě mít. Taky vím, že tvůj život je tak těžký, že všechno co píšeme, jsou pro tebe pitomý kecy. Ale ty sama jsi příkladem člověka, který i v opravdu těžké situaci neutíká a neopuští, byť by jeho odchod byl omluvitelný. Nemůžeš ale generalizovat svůj život a podle něj soudit, vlastně schvalovat jednání okolí. Mnozí odcházejí ze vztahu za svobodou jenom z nudy, z potřeby zachovat si svou individualitu, jelikož to je dnes IN, ze sobectví a neochoty se něčemu přizpůsobit. Jenom proto, že si ten svůj vlastní vesmír chtějí zkrášlovat a rozšiřovat a nehodlají se v této činnosti nechat ničím rušit, natož omezovat.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud