Incest !!!!

Incest !!!!

Bratr a sestra, Hanka a Tomáš. Odmalička se měli rádi. Vyrůstali spolu, často spali ve stejné posteli, vždy dokázali pochopit jeden druhého. Skončilo to tak, že jsou milenci.

Incest !!!!

Bratr a sestra, Hanka a Tomáš. Odmalička se měli rádi. Vyrůstali spolu, často spali ve stejné posteli, vždy dokázali pochopit jeden druhého. Skončilo to tak, že jsou milenci.

Tomáš je o dva roky starší a už když si domů začal vodit první děvčata, Hanka ani nevěděla proč, ale hrozně žárlila. Tomáš svoji sestru opravdu miloval, ale dokud nedospěla, sexuálně ho nepřitahovala. Hanka už dávno věděla, že se jí bratr moc líbí. Když začala dospívat, často Tomáše provokovala, nosila doma průhledné košilky, krátké sukně. To Tomáše nenechalo chladným a po krátké době se přestal na Hanku dívat jako na svou malou sestřičku, ale jako na vyspělou a krásnou dívku. Ještě nějakou dobu trvalo, než se stalo to, co bylo téměř nevyhnutelné.

Jednou večer byli sami doma a příjemně si povídali se sklenkou vína v ruce. Tomáš si všiml, že Hanka má zduřelé bradavky a začal jí je hladit. Hance se zrychlil tep a Tomáš byl silně vzrušený. Od líbání byl už jen malý krůček k milování. Hanka na to vzpomíná: "I když jsem již několik kluků měla, sex pro mne nebyl nic moc. S Tomášem to ale bylo tak krásné, že jsem vůbec nevěděla, co si mám myslet. Děsně jsem se zamilovala".

Od této noci následovalo pět krásných zamilovaných let. Hanka přestala Tomáše vnímat jako bratra a začala ho vnímat jako milence. To vše bylo navíc podpořeno rozvodem rodičů. Oba potřebovali v tomto období lásku a tak si jí také dopřáli.
Problémem ale bylo svědomí, které se každou chvíli ozývalo. Hanka si stále častěji uvědomovala, že dělá něco nesprávného, ale zároveň nemohla přestat. "Nejhorší pro mne bylo, že jsem se ani nemohla nikomu svěřit. Bála jsem se, že mne všichni odsoudí. Věděla jsem, že takto nemůžeme pokračovat celý život. Chci mít děti a to s bratrem nemůžu. Nakonec jsme se domluvili, že toho musíme nechat a najít si své partnery. Momentálně máme každý svého, ale společnému milování nedokážeme odolat. Stále se občas s Tomášem vídám a plně si užíváme společné chvíle."

Tolik příběh Hanky a Tomáše. Ačkoli to nevypadá, je takových sourozenců mezi námi více. Podle sexuologů není samotný sexuální styk mezi sourozenci ani dobrý ani špatný. Je to vyvrcholením lásky a není důvod takové páry okamžitě odsuzovat. Plození dětí není z genetických důvodů vhodné.

Co si myslíte o incestu vy? Znáte nějaké takové sourozence. Jak se na ně dívá okolí? Může mít sourozenecký pohlavní styk nějaké vedlejší účinky?

autor: Lucie

Doporučujeme

Články odjinud