Incest !!!!

50 komentářů

Mirka
25. června • 10:09

Nevím ale se sestrou tyhle věci neřešíme.
Obě jsme máme rady ,obě jsme sami a na holky
Co děláme spolu v pokoji je naše věc.
Děti spolu mít nemůžeme tak o co jde.

Lojde
26. března • 1:52

Miluju Tě Věruško ❤️

Haaaa42
23. srpna • 6:52

Ahoj

Tomáš
15. ledna • 0:18

Se sestrou jsme to dělali když jsme měli společný pokojíček je to už ale dávno

Lojde
26. března • 1:50

@Tomáš: Scháním ti to 😉

petrlooner
24. února • 18:57

Chtěl bych si pokecat , popovídat s ženou , maminou , která měla sex - incest , syn a máma , apod... Tel 722 38 68 90 .

Dana
5. prosince • 12:41

Simčí: Odsuzuji takového otce. V dětství mi zemřela matka,bylo mi 11let. Jednou v noci mne probudily libé pocity, jakoby se mi chtělo čurat a já zadržovala.Sáhla jsem si dole a tam jsem nahmatala hlavu-otec mne lízal.Pak řekl mi, že již mám měsíčky, že to tak tatínci dělají, aby děvče bylo na další život připravené.Ale nesmí se o tom mluvit.A mi to dělalo dobře,nechala jsem jej lízat, víc po mě nechtěl.Čuráka si pak vyhonil na zem,zůstalo jen mokro.Když jsem měla měsíčky, nedbal a chodil se ukájet lízáním dále. Musím říct, že lízání mi vyvolávalo silné vzrušení a po čase jsem dosahovala vyvrcholení. Za dva roky si otec našel ženu, silně sexuálně založenou, a mi dal pokoj.Byla jsem ráda, tušila jsem, že to tak nemá být, ale v té době jsme byli po stránce sexu nepoučeni /je mi 76 let/.Já se od té doby uspokojovala sama rukou. Za muže jsem si vzala partnera staršího,přes vše jsem byla panna/. Můj první sex s ním byl lízáním doveden až k vyvrcholení. Po čase jsem mu vše řekla /otec byl již mrtvý/.Měli jsme s mužem krásný život po všech stránkách, byli jsme spolu 50let. Neodsuzujte, nevědomost hříchu nečiní. Dnes je vše jiné, mladí jsou již v raném věku poučeni filmy, TV, časopisy.

Spake
9. března • 10:43

Romi: Asi neumíš pořádně číst. Napsal před 18ti lety a ty snad víš, kolik mu je?

Durga
20. ledna • 20:06

ach jo: Vzít se nemůžete, to vám neprojde. Můžete spolu žít. Pokud chcete miminko, měl by se partner smířit s tím, že to bude TVOJE miminko. Takže on nebude otcem.

svell
10. září • 22:12

ach jo: :354:ježiši a co chceš slyšet??:634:Jako do toho?Tohle je vážně na palici:634:Pane bože ještě dítě do toho tahat:642:
Chápeš že máte stejného otce?Stejné geny?Brr..Tohle nikdy v životě nepochopím..:630:

Ninuš
18. května • 14:52

štěpán: nevím..asi bych do toho nešla..zdravý rozum by mě napověděl..i když je fakt, když po někom toužíš, tak to třeba nedokážel ovlivnit:438:

Ninuš
18. května • 14:50

Rose:
ahojda..no nevím, mě by to tedy přišlo hodně divné, kdyby na mě můj strejda šahat a kdybych se s nim měla líbat.. Moje rada zní, najdi si nového přítele, který tě nezklame a budeeš s nim štastná a na strejdu mysli, jako na strejdu..pa pa:502:

svell
15. března • 13:05

Tomáš: Ještě dotatek!!Chudáci tvé budoucí děti..teda doufám,že ty mít žádné nebudeš!!!!:209:

svell
15. března • 13:04

Tomáš: :120::120::120:já po tobě klidně tím kamenem švihnu!!!!!!To je nezkutečné!!!Fuj je mi z tebe zle!!:120::120::120::120::120::120::120:

sas
14. března • 21:16

Tomáš: Jseš trochu vedle, protože sex se sestřenicí není incest.

ewvita
17. února • 18:27

Simčí: Jasně no.. souhlasím s tebou. Jako když je to tak, jako v případě ROSE, kdy strejda není její krev, tak budiš.. je to jako spát s otcem, nebo matkou svého partnera. Nic pěkného a příjemného, :644: ale zároveń nic nezakonného, nebo nepochopitelného jako tak. Ale co mě nejvíce zaráží, tak to to, kolik lidí bere sex mezi sourozenci, jako něco naprosto normálního a dokonce pěkného! No ty voleeeee :300: , tak při tomto názoru se musím velmi silně pleskat do čela :387: a říkat si ,, no k...a, kde to žiju!! ,, Rodina má vypadat asi takhle -} :259: a né takhle -} :494: No takže to je asi tak vše, co bych na to tedˇ momentálně řekla.. :531:

Simčí
13. února • 21:01

Sex se sourozencem a nebo rodičem ??:550:To musí být normálně uchylka jako prase!!:634:Omlouvám se za ten výraz,ale tohle téma mě vážně dostalo:783:

Simčí
25. září • 12:53

:120::120::120:

Kleopatra
12. září • 13:43

bože, kam sem to zase vlezla :541::541::506:

Anree
31. července • 12:09

Koukněte se, co vzniklo z lidí v Americe. Osadníci se tam mezi sebou tak dlouho pářili, až z toho vznikl negramotní Bush a zbytek občanů, kteří ho zvolili za prezidenta USA.
Incest? Ani náhodou! Když bych si představila třeba otce s dcerou, nebo matku se synem, tak se mi chce blejt! Nebo když bych si představila svýho muže, jak obcuje s mou dcerou, tak...:379::287::267:

Posel
7. července • 10:45

a už vůbec nechápu co je tu za lidi kteří v anketě -Lze incest tolerovat? volí možnost A:Ano, je to láska a sex k tomu - je tam 42% !!!!!!! no nechápu

Peter
25. října • 17:48

@Posel: Jak je možné že ve Francii je incest povolen tam to není trestné.

Ineska
22. dubna • 17:59


...M...: Tak to jsem teda ještě neslyšela...a je mi z toho dost nazvracení,omlouvám se,ale je to zvěrstvo!!!!:267:

Ineska
22. dubna • 17:56

zk:
No tak to je teda síla!!!!!!!!!
Takové hrozné dětství,ten člověk co si říkal otec...si nezasloužil takovou smrt,ale měli ho pomalu čtvrtit!!!!!!!!!!!
POkus se teda si miminko adoptovat.Přeji Ti hodně štěstí v životě!!!:591:

Maryjane
27. března • 23:16

je to síla co si tu přečtete.Já to nějak nechápu,matka se synem,sourozenci spolu,to mi hlava nebere.Ještě bych pochopila dcera a nevlastní otec,ale matka se synem to je fakt hnus!:387:

šneček.pomalý
8. února • 22:32

Lenouska: chceš říct, že když jsem se líbání nenaučila s bráchem, tak že jsem se před tím dotyčným znemožnila? No nevím kdo se teď znemožnil víc...:74:

*Linda*
25. srpna • 16:40

zk: tebe je mi líto, je strašné co se ti v životě stalo, ale podle všeho si silná žena a určitě už máš teď spokojený život. jen nechápu, proč ses otci povolovala, aby stebou takhle jednal, to bych radši utekla z domova a zavolala na něj okamžitě policii. Držím ti taky palce a přeju ti hodně štěstí v životě.

*Linda*
25. srpna • 16:38

to co je zde napsáno nepochopí moje hlava, vůbec to nedokážu pobrat, je to strašné a nevím jestli teď v 18.ti ta pani něco zmůže.Každopádně držim pěsti.:542:

cecilka
25. srpna • 15:34

zk: :296::363:

erwin
30. července • 10:44

zk: :352::352::352::352:tak to je dost strasny.je mi lito tve maminky,prisel ale okamzik kdy uz proste dal nemohla.myslim si ze kdyz je clovek v takovym stavu uz ani nevidi ze ma deti.jsem silny zenska a drzim ti palce.o pohlavnim zneuzivani neco vim a muzu jednoznacne potvrdit ze ponecha nasledky na cely zivot.mej se hezky

zk
29. července • 14:58

Ahojky.Můj příspěvek nemá v této diskusi tak trochu své místo,ale já se se svými zážitky na celý svůj život podělím.Moje maminka byla moc hodná,otec,ten jezdil po montážích,na výchově se tudíš moc nepodílel a postupně se z něho stal alkoholik a propil všechny peníze co vydělal.Když se vracel na víkendy domů bez peněz,žádal na mé mamince stále víc a víc pěněz.Má maminka měla zdravotní omezení a byla ráda,že si alespoň našla místo uklizečky a vydělala si aspoň 5 000Kč,- hrubého,ze kterého zaplatila vše co bylo nutné a ze zbytku jsme žili.Nároky mého otce na alkohol se zvyšovali den ze ne a hodinu od hodiny.Maminka i když mu neměla z čeho na jeho pití dát,byla od něj často a hodně bita až jednoho dne jeho rány,kopance a bití neunesla a oběsila se ve sklepě.Chvilku dal otec pokoj,asi po 3 měsících jeho chuť na alkohol byla vyšší a vyšší,a kapsu měl prázdnou víc a víc.Došlo to tak daleko,že si domů začal vodit svoje kamárádi,nebo já jsem s ním musela chodit na pánské návštěvy.Ať to bylo doma nebo na zmiňovaných návštěvách,musela jsem s těma chlapama do postele,svlékat se do naha,dělat si to před nima sama,Chlapi,některý už dědkové,kterým koukalo pomalu parte z kapsy mě osáhavali,nutili mě abych před nimi onanovala,protože sami se už na nic nezmohli.Jeden se mnou souložil,dva se dívali a dávali povzbuzení tomu nejaktivnějšímu,postupně se prostřídali,polévali si své přirození alkoholem a já musela vše olízat.Samé hnusné věci.A můj OTEC??? Ten seděl vedle v místnosti,čekal až se ty hnusáci na mě a se mnou vyřádí,užijí si svoje a otcovi ZAPLATÍ. toho nic nezajímalo.Nezajímalo ho ani to,že jsem nemohla kolikrát ani chodit,že trpím.Peníze,alkohol,to vždy bylo pro něho na místě prvním,než jeho vlastní a jediná dcera.Tohle jsem snášela a musela snášet pomalu 3 roky,nesměla jsem říci slovo,nebo odporovat.Když jsem byla na pokraji zhroucení a myslela stále častěji nato,že udělám,to co moje maminka a oběsím se,cosi se ve mě zlomilo,poslala jsem napsaných pár řádku na tehdy veřejnou bezpečnost,s udáním místa.Když otec přizval dva chlapi ve věku kolem 70 let aby si se mnou dělali co sami chtějí a on bude jen inkasovat,VB zasáhla. Na mojeho otce byla udělena vazba,já se ocitla v rukách psychologa a lékářů.Otec po 3 dnech vazby spáchal sebevraždu.Pohřeb jsem nezařídila a ani jsem ho nevyprovodila na jeho poslední cestu.Na jeho hrobě,je pochovaný v hrobě se svými rodiči,jsem nikdy nebyla.Mě TO poznamenalo na celý můj život,díky otcovi a jeho kamarádům,jsem nemohla mít nikdy děti,které mám tak ráda.Mám hodného muže a kytičku na hrob své maminky nosíme každý druhý den a vzpomínám na ni s velkou láskou a tolik bych ji toho chtěla říct a nemůžu,tolik bych jí chtěla pohladit a ........

Káťa
18. dubna • 11:13

...M...: stejně je to zvláštní, musíš se cítit zneuctěná, ponížená - vždyť je to tvůj syn- tvoje krev.... plod z tvého lůna..:270: nepochopím to. Je to asi o výchově, měla jsi být na něho přísnější, aby tě bral jako autoritu.
Tento článek jsem dala přečíst příteli - vyjádřil se, že tvůj syn má úchylku a určitě bude na starší ženy. Mám obavy, aby to v dospělosti nepřerostlo v něco horšího....
Jinak tě obdivuju, že jsi docela v pohodě :387:

Haaaa42
23. srpna • 13:42

@Káťa: Si tu

cecilka
6. dubna • 22:45

re: Porovnávať ľudí so zvieratmi??:287: Králi si občas brali sesternice ( z politických a ekonomických dôvodov) a preto sa im rodili degenerované deti. No a tých degešov potom plebs musel odstrániť v buržoáznej revolúcii.
:224:
Choď si radšej premrskať slovenčinu.

Káťa
5. dubna • 10:51

MOžná, že jsem jiná, ale styk mezi sourozenci odsuzuji. Dokonce mi to připadá odporné - je to přece můj brácha, kterého mám strašně ráda, ale intimní chvíle si nechávám jen pro svého přítele:429:

cecilka
4. prosince • 15:46

tommmu: :391::224:

cecilka
10. listopadu • 0:31

Durga: Incest sa zakázal jednak z morálneho hľadiska a hlavne z hladiska genetiky, aby sa zachovala kvalita potomstva a nerodili de.bilčence.
Degenerácia je aj v prípade rozmnožovania sa v úzkej komunite. Príkladom je Východoslovenská obec Lendak, kde sú si všetci navzájom "bratia". Medzi lekármi z toho okolia je byť "lendačanom" priam diagnóza. Nielen zdegenerované psychické ale aj fyzické vlastnosti.

vood
3. února • 20:12

Kamil: neboj, však taky obvykle chodím jinam. Já jsem si sem přišla zahlasovat a trochu omrknout, jaká debata se tady vede.<:e96>

vood
3. února • 9:24

kamil: neboj, pochopila jsem tě velmi dobře, co se obsahu týče. S tvojí mentalitou už to tak jasný neni(občas by mě hrozně zajímalo, kdo to skutečně píše a co všechno je pravda-přiznávám, mám s tím ještě potíže).
No jo, koukám, že tu máš pár objektů, se kterejma si můžeš bez výčitek popovídat o sexuálních zkušenostech se sestrou, nebo třeba s bratrem <:e54>mě tahle bezvýsledná debata nebaví<:e111>

vood
28. ledna • 18:39

kamil: kamile, s tebou nemá cenu se bavit, těžko tě přesvědčim o tom, že to není normální. Opravdu není, zkus se zeptat kohokoli. jestli myslíš vážně to, co tady píšeš, tak byses měl možná nechat vyšetřit. Naprosto normální a běžný je, že tě do tajů sexu zasvětí někdo cízí,<:e65>

vood
27. ledna • 19:34

cecilka: třeba náš milý kamil pochází právě odtamtud...česky i slovensky umí kde kdo<:e20>

vood
27. ledna • 19:33

kamil: hele když se vám to líbí, tak prosim, ale překvapuje mě, že s tim někdo leze na veřejnost. Podle mě, a že jsem hodně tolerantní, je to hnus a normální to není. Proboha to jseš takovej zoufalec, že si nemůžeš najít partnerku, se kterou bys mohl žít a netajit se tim před svym okolim, se kterou bys mohl mít děti. A nebo je snad tvoje okolí vůči incestu tolerantní<:e67>

vood
19. ledna • 19:59

Kamil: ale ten, pro koho je to normální normální neni<:e62>

vood
18. ledna • 10:47

Kamil: no je to velmi vtipné kamile. ano, ačkoli je to hezkej kluk, nepřitahuje mě právě proto, že je to můj bratr<:e20>. pokud tě sourozenec přitahuje, je to opravdu o něčem jinym

vood
30. prosince • 1:04

nejsem rozhodně puritánka ale tohle je odporný. Něco jinýho je ten případ, kdy o tom nevěděli, že jsou sourozenci. Já se bratra ani nedotknu, natožpak... Je to záležitost, kterou nikdy nepochopim a vždycky odsoudim

Mony
13. srpna • 14:50

Myslím si že tohle téma nějak souvisí s výchovou dětí. Ve středověku bylo něco obdobného běžné zejména proto, že sourozenci šlechtických rodin byly odmala vychováváni odděleně. Potom se později vnímali spíše jako mladý muž a žena a sourozenecký vztah byl brán formálně. Ve většině případů o sobě současní sourozenci nemají valné mínění a na sex nepomyslí. Pokud si však dobře rozumí a navíc se k sobě přitahují, pak si milostný vztah dovedu představit docela dobře.

manolita
13. srpna • 10:02

Kočičko, jen aby ti lidi nekacali<:e96> Je to divný.<:e62>

Kocicka
13. srpna • 4:43

maverick: Nicméně jsem ráda, že Myslivec sem zabrousil, protože bych si aspoň nemohla v šoku přečíst, kolika lidem připadá incest naprosto přijatelný a normální. <:e74><:e64>

maverick
12. srpna • 21:30

Myslivec, myslím že sa odpovedí nedočkáš, táto téma je mŕtva už rok.

Myslivec(30)
12. srpna • 15:52

Mám ztrach,že tu píšou články jen samý náctiletý slečny, který víc než psát odborně o tématu uměji toto napodobovat. Viz předposlední odstavec:
'Podle sexuologů není samotný sexuální styk mezi sourozenci ani dobrý ani špatný.' podle jakých ?
Lze sehnat ledacos. A tak jak před asi 30 lety amer.psichiat.asoc.(APA) za podivných okolností odhlasovala, že homosexualita neni nemoc, tak teď loni se zamýšleli nad "očistěním" pedofilie, zoofilie atd. Viz:
www.narth.com/docs/symposium.htmlHlasoval jsem: Ne, je to hnus.
K názorům:
ad Já: 100% antikoncepce je jen abstinence ostatni neni 100%(viz pribalovyletak)tzn. primo riskujete potrat a tj.vždy vážný úraz pro ženskou psychiku a hendykep pro dalsi donosene dite, ktere to tak či onak pociti.Vase svoboda končí,svobodou ostatních,i Vase nevera manzelce má na mne negat.dopad a to není jen motýlí efekt. Nevěra bije nejvíc děti a ty pak prijdou na ulici a jako na truc nerozbijou krávu pana špínografa Saudka,ale třeba hlavu něčí babičky. Date ruku do ohne, ze Vase nevl.dcery až budou mít manžely,děti a starosti některá nezneužije svoje dítě ? Myslim, že ignorojete svuj podil na vývoji společnosti.ad Gabriela: Neexistuje vzájemná Láska s opicí. Láska v pravém slova smyslu neni jen sex ani jen zamilovanost,hledá dobro druhého a jejím znamením je výlučnost, intimita a věrnost a opice nemá 2.sig.soustavu a tak nechápe po čem člověk opravdu touží. Chudý člověk sexem s bohatým snad může zbohatnout, ale zvíře se nestane člověkem spíš člověk se trochu stane zvířetem.USA bych neopěvoval.Jako otesánek poliká věchno kolem, užívá si svých rozkoší a klydně nechává třetí svět ať se navzájem pobije rukama unesených sirotků přinucených bojovat v občanských válkách.ad Klára:'Planeta ... je založena na citovém pochopení a tělesném zblížení'. Země je založena na zákonech, jejichž nepatrné porušení by zhubilo vše živé. Jsou zákony i v lidském životě. Po přírodních národech s extrémně sexuálně zvrávenou morálkou se zachovaly jen chrámy plné pornografie a falických symbolů-vymřely na pohl.nemoci.

Doporučujeme

Články odjinud