Institut krásy vás přivítá dárkem

Institut krásy vás přivítá dárkem

Nechávat se hýčkat a pravidelně pečovat o svou tvář a tělo by nemělo být pouhým luxusem, ale pravidelnou relaxací a časem, který sama sobě věnujete. Nejen, že budete vypadat lépe, ale také se tak budete cítit. Jedním z báječných míst, která by neměla uniknout vaší pozornosti leží jen pár kroků od rušného Václavského náměstí.

Institut Lancôme na pražském Jungmannově náměstí patří mezi ony luxusní oázy klidu, hýčkání a krásy. Tento podzim přichází se dvěma novými typy ošetření, které vám pomohou k opravdu mladistvému vzhledu s pomocí přípravků z nejsilnější řady Absolue či s pomocí linie Génifique, obsahující aktivátor mládí. Právě u příležitosti jeho uvedení na trh se zde můžete nechat také ošetřit procedurou, která spojuje vybrané masážní techniky s hi-tech zařízením.

Svěží textura přípravku Génifique je součástí velmi precizně sestavené procedury – síla jejích aktivních složek se postupně uvolňuje v buňkách a podporuje aktivitu genů mládí. Ten zážitek lze stěží s něčím srovnat: pleť znovu získává svou původní podobu. Ultrazvuková technologie pozvolna pomáhá vstřebávání přípravku do nejhlubších vrstev epidermis. Následná dlouhá masáž, která je kombinací západních i východních postupů a ve které se střídají hluboké a cílené pohyby, stimulující pohyby a drenážní pohyby po celé ploše obličeje až k dekoltu, prohlubuje emoce a zároveň zklidňuje a regeneruje pleť. Nanášení masky je závěrečným krokem rituálu: přináší jedinečný prožitek dokonalosti.

Je potřeba chvíli počkat, než se vědomí opět srovná s realitou, kdy výsledky promluví samy za sebe. V zrcadle působí ohromně. A jsou jasně vidět. Textura pleti je jemnější a rysy obličeje jsou vyhlazené a plnější. Na dotek je pokožka hebká jako samet a také pevnější a vláčná.

Další novinkou je ošetření, vůbec první na trhu, které obnovuje regenerační procesy v pleti a navrací jí tak viditelně mladistvý a svěží vzhled. Ošetření v sobě pojí výjimečný regenerační účinek péče Absolue Precious Cells, inovativní využití mikrovakuových sond pro obnovu pleti a neopakovatelný smyslový zážitek z masáže Fusiôn, při které se používají oblázky bílého jadeitu.

Tato nevšední kúra propojuje výjimečné aktivní látky přípravku Absolue Precious Cells, které obnovují prostředí kmenových buněk v epidermis a tak intenzivně regenerují pleť, a mikrovakuovou techniku, tedy zařízení se dvěma mikrovakuovými sondami, které podporují drenáž tkání a vytváření kolagenu – pleť je tedy plná energie a je zpevněná. Pro Hloubkové ošetření pro omlazení zralé pleti dovedl Institut Lancôme k dokonalosti revoluční masáž Fusiôn, která zahrnuje pokožku hlavy, obličeje a krku: střídají se v ní zklidňující a hloubkové masážní pohyby a stimulace pokožky. Pokožce se dostává intenzivní relaxace a zároveň se obnovuje její samoregenerační potenciál.

Hloubkové ošetření pro omlazení zralé pleti zakončuje masáž, při které se používají oblázky bílého jadeitu, který je v Asii považován za nerost králů a podle tradice je schopen při styku s kůží znovu odhalit její schopnost získat vyrovnanost a energii a pročistit se. Oblázky jadeitu, nejdříve horké pro aktivaci mikrocirkulace, poté studené pro zklidnění a liftingové působení, jemně kloužou po kůži a pohybují se mezi body využívanými v šiatsu. Luxusní, velmi vzácný a vysoce ojedinělý zážitek, na jehož konci se budete nejen skvěle cítit, ale také tak vypadat. Ošetření se zaměřuje na regeneraci, zpevnění, vyhlazení a rozzáření.

Institut Lancôme nenabízí samozřejmě pouze kosmetická ošetření, ale také si zde můžete pořídit spoustu účinné pleťové a tělové péče, vůní a dekorativní kosmetiky. Pokud sem zavítáte ve dnech od 9. listopadu či během následujících dvou týdnů, čeká vás tu příjemné překvapení k nákupu nad 1450 korun získáte dárek v podobě luxusní černé kabelky a setu výrobků v cestovním balení v hodnotě více než 1000 korun.

V předvánočním čase si tu můžete vybrat ze široké nabídky cenově výhodných dárkových kazet, která vás ušetří spoustu času nad hledáním krásných dárků. Vkusné dárkové kazety s pleťovými přípravky pro ženy se pohybují v cenových relacích od 1650 do 4500 korun, pánská péče je k dispozici ve dvou variantách za 1450 a 1970 korun. A pochopitelně nechybí kazety s oblíbenými vůněmi Trésor, Miracle, Hypnôse, Hypnôse Senses a Magnifique v cenách od 1150 korun do 2270 korun. Řadu vánočních balíčku seženete pouze v Institutu.

Foto: L'Oreál

Doporučujeme

Články odjinud