Institut zdraví a krásy MONET

Institut zdraví a krásy MONET

Vyzkoušela jsem za Vás - Čekáte od šéfa větší odměnu? Našetřila jste si nějaké peníze tzv."bokem" a teď si je chcete opravdu užít jen pro sebe? Pak navštivte "Institut zdraví a krásy MONET", kde budou v luxusním prostředí rozmazlovat právě Vás!

Vyzkoušela jsem za Vás

Čekáte od šéfa větší odměnu? Našetřila jste si nějaké peníze tzv."bokem" a teď si je chcete opravdu užít jen pro sebe? Pak navštivte "Institut zdraví a krásy MONET", kde budou v luxusním prostředí rozmazlovat právě Vás!
Přiznám se, že období impresionismu v malířství, a Monet specielně,  mě oslovil už v době studentských let, a tak i tady jsem hledala barvy a obrazy mého studentského mládí. A nezklamali mě. Prostředí je dotvořeno právě barvami, obrazy a vkusnými vázami, které okouzlí okamžitě. Ve vstupní hale je příjemná recepční, která Vám zodpoví vaše dotazy.
Celé toto luxusní pracoviště Vám může nabídnout tyto služby:
1. Kadeřnické, kde pracují se značkami L´ORÉAL, REDKEN a vlasovými kúrami řady KÉRASTASE. Unikátním je konzultace a lékařský zákrok proti vypadávání vlasů u žen s užitím vlasových přípravků laboratoří Pierre Fabre.
2. Kosmetické, rozložené do sedmi ošetřujících programů.
3. Kompletní péče o tělo - tj. ošetření proti celulitidě, detoxikační ošetření se zábaly v zahřívací dece, ošetření na zpevnění poprsí, samozřejmě depilace nohou (aň celých nebo jen např.lýtek), masáže budĄ klasické či anticelulitidní nebo lymfatické (obličeje,hýždí,dolních končetin). Nebyla by to kompletní péče o tělo, kdyby zde nebyla i pedikúra a manikúra.

Na celém prostředí prostředí institutu MONET je sympatické, že každé ošetření Vám zcela intimně provádějí v samostatné kabince, spíše místnosti. Všude hraje tlumeně relaxační hudba. Máte-li problémy dermatologického charakteru ( atĄ jsou to kožní útvary, pigmentace, cévní změny, bradavice, vyšetření pleti, problémy s vlasy či nehty)
můžete si zde zařídit konzultaci s lékařem - dermatologem, který sem pravidelně dochází.
Nemohlo by to být supermoderní zařízení, kdyby zde chyběly přístroje pomáhající řešit kosmetické problémy, jak celulitidního charakteru, tak např.formování problémových partií; jedná se o myostimulátor (ten pomocí slabých, počítačem řízených elektrických proudů stimuluje svalovou hmotu a tím formuje partie např.boků), ultrazvuk (rozrušuje podkožní tkáň a tím pomáhá léčit celulitidu), vakupress (pomocí podtlaku masíruje podkožní tkáň).
Většina přístrojů, včetně vyhřívaných lehátek, pochází od německé firmy Nemectron, což je již po dlouhá léta rolls royce mezi výrobci této techniky.
Velmi důležitá je i lymfatická drenáž. Poruchy v lymfatickém systému mají za následek značné estetické i funkční změny kůže.

Personál, jak mi bylo řečeno, je zaškolen od samotného Mudr.Bechyněho (zakladatele lymfatické masáže)! To zaručuje kvalitu v provedení masáže.
Nejvíce jsem se ovšem zajímala, jak jinak, než o kosmetiku! Pracují zde se švýcarskou kosmetikou La  Prairie. Všechny kosmetičky prošly speciálním zaškolením vedeným odborníky od La Prairie. Kosmetička určí typ Vaší pleti a má hned dvě možnosti, budĄsi vybere ze sedmi programů a nebo Vám ušije na míru ošetření pleti podle Vašeho přání. Faktem je, že Vás neopustí v celé délce dvou hodin ani na okamžik. Je běžné, že v jiných kosmetických salónech po aplikaci masky jdou kosmetičky pryč. Zde mezi maskou pečuje kosmetička
o Vaše ruce, aplikuje zábaly.
Základní kosmetické ošetření začíná masáží zad a krku (to také všude není běžné!), jako velmi příjemné obohacení celého ošetření je jistě masáž očního okolí. Celé ošetření probíhá pouze kosmetikou La Prairie a veškeré výrobky
Vám doporučené, si můžete zakoupit v recepci.
Závěrem se ještě zmíním o špičkovém vertikálním soláriu Turbo Sun Capsule, které Vás rovnoměrně opálí za kratší dobu než v klasickém soláriu a odpadá nepříjemné pocení.
Pro maximální a dlouhodobý efekt opálení je nabízena široká škála solárních produktů Body Drench a Power Tan. Aktuální službou je ucelená péče při přípravě pokožky před odjezdem za sluncem.
Institut zdraví a krásy MONET je skutečně nadstandardním zařízením a já bych jeho vyzkoušení ze srdce přála všem čtenářkám mojí rubriky "Vyzkoušela jsem za Vás".

Na kosmetické poradně vám ráda zodpovím jak podrobnosti o institutu Monet, tak i cenové relace nebo se můžete informovat přímo na níže uvedené adrese :
Institut zdraví a krásy MONET /otevřeno po-pá 9-21 hod., so 9-19 hod./, Klimentská 40, Praha 1
Tel. 02/24812941, www.monet-beauty.cz

Vaše kosmetická poradna Julia

Doporučujeme

Články odjinud