Instruktor roku 2000

Anketa o nejoblíbenějšího cvičitele aerobiku.

Instruktor roku 2000
Anketa o nejoblíbenějšího cvičitele aerobiku

 

Ano, už je to opět tady! Časopis Fitstyl vyhlásil anketu o instruktora roku 2000. Vy všichni máte možnost hlasovat v anketě o nejoblíbenějšího instruktora aerobiku roku 2000. Jen na vás záleží, který z cvičitelů aktivních v České republice se stane tím nejpopulárnějším. Na následující se vám představí cvičitele aerobiku, kteří se do letošního ročníku přihlásili. Doufáme, že v něm naleznete své favority a odměníte je svou přízní.

 

Co vás čeká, pokud se zapojíte do hlasování právě na originálním hlasovacím lístku? Pět vylosovaných z vás získá skvělé ceny od firmy Electrolux a dalších padesát od Nestlé, Max Factor, Evian a jiných.
Výsledky ankety vyhlásí časopis Fitstyl na 3. Pražském aerobik maratonu ve Sportovním centru UK Praha v Hostivaři dne 18. 2. 2001. Tři nejoblíbenější instruktoři roku 2000 si domů odnesou ceny v hodnotě 60 tisíc korun od hlavního partnera soutěže firmy Electrolux. Zájemci o účast na maratonu mohou přihlášky spolu s dokladem o zaplacení vstupného ve výši 449 Kč (složenkou typu C) zasílat na adresu Jana Čermáková Havrdová, Prosluněná 559/9, 152 00 Praha 5.
Volba nejoblíbenějšího instruktora aerobiku roku 2000 je jen ve vašich rukou!

 

HLASOVÁNÍ

Doporučujeme

Články odjinud