Internet pomáhá ženám zbavit se dárků od ex-milenců a bývalých manželů

Internet pomáhá ženám zbavit se dárků od ex-milenců a bývalých manželů

Nová webová stránka se zaměřuje na prodej dárků, které ženy dostaly od bývalých milenců a manželů. Ex-Boyfriend.com je místo, kde mohou prodat prsteny, náramky, náhrdelníky, náušnice i hodiny, které už nechtějí. Mezi nechtěnými dárky se nedávno objevil i diamantový prsten v ceně kolem čtyřiceti tisíc korun.

U fotografie prstenu byl následující text: "Byla jsem vdaná tři roky, když se můj muž rozhodl, že už ženatý být nechce. Tak se odstěhoval. Teď si budu brát skvělého mužského a doufám, že tohle nám pomůže zaplatit fantastické líbánky!"

Jak uvádí list Daily Telegraph, na stránkách se nachází i kolonka "Dárky, které měly být šperky": Zde lze koupit sexy spodní prádélko, vysavače a podobné lahůdky.

Webovou stránku zřídila Magahn Perryová (30), herečka z Los Angeles, která nápad dostala, když mluvila s tchýní o jejím bývalém manželovi. "Když vy něco nechcete, neznamená to, že se to nemůže líbit někomu jinému. Možná ho ještě milujete, možná ho už nikdy nechcete vidět, ale tak jako tak, je na čase začít znovu žít a mít přitom trochu peněz na přilepšenou neuškodí," říká Magahn o svém internetovém podnikání.

Doporučujeme

Články odjinud