IRENA (51): Štěstí v neštěstí. Díky bouračce jsem si našla přítele!

5 komentářů

j66
21. července • 8:58

Proboha nemůže ta osoba, která ty články píše alespoň trochu myslet. Aby to mělo aspoň základní logiku. Auto vyjeté ze silnice, kde nebyly stromy sloupy, že bylo na odpis ? To s ním na silnici asi neměla co dělat. Nehledě na to , že auto se odtahuje obvykle do nejbližšího smluvního servisu pojišťovny a žádný "drsný hoch v montérkách" tam s ní jednat nebude. To v nějaké garážové dílně, když by si opravu vyřizovala sama, ale s takovou situací se pisatelka článku určitě nestkala, ta jezdí jen taxíkem. ........................Jaká emancipace, když ženský předvádějí takovouhle neschopnost a hloupost . Tím myslím autorku článku. :-((

Elynor
21. července • 1:10

No to by člověk dal té paní korunu, jaký je to dojemný příběh. Ovšem ona sama sebe tedy prezentuje dost nelichotivě, na jejím místě bych se tímhle fakt nechlubila. Zmatená jak lesní včela. Asi fakt potřebuje pečovatele. Otázka je, jak dlouho to bude pána bavit, a kam až její nesamostatnost sahá.

Mata69
20. července • 18:04

Trochu nevím co je na tomto k řešení, snad jen paní popřát ať se jim vztah pěkně vyvíjí a třeba opravdu našla spřízněnou duši. Z čeho Rambíša usuzuje, že to nebude mít další pokračování rovněž nechápu. V článku je pár opět pár takových blbin, jakože auto rozprodat na náhradní díly dnes prostě nejde, ale to bych asi fakt byla hnidopich - jsem na dámském serveru a to asi není podstatná informace.

farah.farah
20. července • 14:55

Rambíša: to by mne fakt zajímalo z čeho soudíte že to nbude mít další pokračování.:)

Rambíša
20. července • 10:29

No a co ??? Lidé se setkávají ,jsou si sympatičtí nebo taky ne.Tak jde život.V tomto případě si nemyslím,že by to mělo nějaké další pokračování.

Doporučujeme

Články odjinud