Issa, Balogová, Poláček, Zaňková a Dolinek na LG Tour 2004

Issa, Balogová, Poláček, Zaňková a Dolinek na LG Tour 2004

V rámci podzimního turné „LG Tour 2004“ se Vám představí Sámer Issa, Martina Balogová, Petr Poláček, Veronika Zaňková a Standa Dolinek. Pětice finalistů úspěšné soutěže Česko hledá SuperStar naposledy vystoupí spolu na podzimním turné „LG Tour 2004“, jehož generálním partnerem je LG Electronics a zakončí jím svůj úspěšný rok.

Na osmi koncertech v Čechách a na Moravě se finalisté představí s novým repertoárem v rolích samostatných umělců.

Poprvé tak naživo zazní skladby z nového alba Sámera Issy. Deska, na jejíž produkci se v současnosti intenzivně pracuje, vychází v polovině listopadu 2004. Album se v průběhu turné pokřtí, zároveň zde bude slavnostně zahájen jeho prodej.

Sámer Issa vystoupí s taneční skupinou Dance 2XS (Prague), speciální choreografie vzniká pod vedením amerického choreografa. Veronika Zaňková připravila se svojí skupinou Crazy Diamonds autorské skladby ze svého maxisinglu Zpátky na zem, který právě vychází. Petr Poláček se předvede se svou skupinou Iluze. Martina Balogová představí publiku v jejím podání dosud neznámé mezinárodní standardy. Nový původní repertoár představí i Standa Dolinek. Nebudou chybět ani osvědčené skladby ze soutěže, ke kterým má publikum i finalisté stále silný citový vztah.

Kromě kvalitního hudebního zážitku, který nabízí živá produkce se pro fanoušky připravují ve spolupráci s generálním partnerem LG Electronics zajímavé soutěže. Každý koncert bude zároveň doprovázet autogramiáda.

Předprodej vstupenek na společné turné pěti finalistů soutěže Česko hledá SuperStar LG Tour 2004 začíná v úterý 19.10.2004

V úterý 19.10. bude v jednotlivých městech zahájen předprodej vstupenek na LG Tour 2004. Jednotné vstupné bylo stanoveno na 299,- Kč včetně DPH.

Vstupenky se budou prodávat ve všech obvyklých předprodejích a v síti TICKETSTREAM (tel. 224 263 049, e-mail: ticket@ticketstream.cz) včetně všech hypermarketů GLOBUS a cestovních kanceláří FISCHER a FIRO TOUR. Vstupenky lze také zakoupit prostřednictvím internetu na www.ticketstream.cz.

Koncerty LG Tour 2004 se uskuteční v těchto halách:

5.11. 2004 Ústí nad Labem - Zimní stadion 8.11. 2004 České Budějovice - Sportovní hala 15.11. 2004 Plzeň - Sportovní hala TJ Lokomotiva 22.11. 2004 Ostrava - Zimní stadion Poruba 26.11. 2004 Brno - Hala Rondo 6.12. 2004 Olomouc - Sportovní hala Univerzity Palackého 12.12. 2004 Hradec Králové - Sportovní hala TJ Slavia 15.12. 2004 Praha - T-Mobile Aréna

Koncerty budou začínat vždy v 19.00 hod., haly budou otevřeny již od 17.00 hod.

Více informací naleznete na webových stránkách www.lgtour.cz

Čím Vás mohou účinkující překvapit? Sámer Issa potěší fanoušky několika skladbami ze své nové desky (Busted, Cítím), které uvede v angličtině i češtině, za doprovodu taneční skupiny a DJ. V rámci svého vystoupení pozve na podium Martinu Balogovou, se kterou zazpívají společnou skladbu Adorable, také z nového alba. Nebudou samozřejmě chybět i skladby, které Sámera proslavily.

Standa Dolínek zazpívá písničky ze svého alba (např. Dům z kopretin či Já a ty) a nezapomene přidat i hit Killing Me Softly, který ho dostal do finále SuperStar.

Veronika Zaňková přichystala písničky z vlastní dílny, které nedávno vyšly na jejím maxisinglu (Tvý slova, Sen, Letem světem), a samozřejmě nesmí chybět Un-break My Heart.

Petr Poláček se skupinou Iluze zahraje vedle Bon Joviho a Bryana Adamse také nové skladby, na kterých právě pracuje (V očích mých, V noci ukrytý).

Martina Balogová se teprve připravuje na natáčení nových skladeb, a proto se můžeme těšit na skvělé světové hity v jejím podání naživo s kapelou. Společná skladba se Sámerem bude určitě překvapením pro všechny.

zdroj: AMI Communications

Doporučujeme

Články odjinud