Italka porodila dvojčata, každé v jiném měsíci!

6 komentářů

Alma..
23. května • 19:09

Bludimirka: já to taky slyšela v televizi a stavěla se mi kudla v kapse, zase maj přednost vládní nenažrané bachory před životem!!!!!!!
Celá vláda stojí za hovno a dávají tomu čím dál větší korunu blbci!!!

Bludimirka
23. května • 16:10

Hurá za to.. ano sice.. ale pozor, aby ministrovi zdravotnictví nevyšel ten návrh určit hranici.. sami gynekologové říkají, že se týden nedá určit přesně, že je to plus mínus týden až 14 dní. Sice by to ušetřilo 160 - 200 milionů ze státní kasy, ale pokud by se opravdu určila hranice pro záchranu nad 24 týdnů, jak si můžeme být jisti, že to není méně a bylo by to tak zbytečné - nebo naopak - ve 23 týdnu řeknou matce: ende, šlus - a přitom by ve skutečnosti byla ve 25.? - niky se prý nedá spočítat, kdy přesně bylo dítě počato. Btw.: ten gynekolog to řekl krásně: pokud návrh projde, tak ať nám pan ministr laskavě řekne, co máme potom dělat s těmi plačícími dětmi na sále - s těmi, které nemáme oprávnění zachránit?

Alma..
23. května • 15:35

skakule: no, pro miminka to bylo dobře, že jedno mohlo více vyrůst, ale měla štěstí, že takový drobeček přežil, doktoři umí doslova v tomto zázraky a hurá za to :))

tulca_petra
23. května • 15:32

Znám holčiku, jejíž porodní váha byla i 460 g a je v pořádku...

skakule
23. května • 15:11

to Alma: no, to sice jo, ale spíš kvůli těm nervům a stresu a tak. Porodit prcka s něco málo přes půl kila asi není tak hrozný a kilo a půl je taky mrňousek. Mě spíš zarazilo, že ten první je naživu, když měl "jen něco málo přes půl kilogramu". Naposled, co jsem zaregistrovala, se uváděla spodní hranice s nadějí pro přežití těsně pod 700 g. To se za chvíli budou děti "vyrábět" úplně bez potřeby mámina břicha...

Alma..
23. května • 13:21

krásný ,ale chudák ženská, rodit dvakrát za sebou po měsíci :(( !!!

Doporučujeme

Články odjinud