Iva (35): Mám spokojené manželství, milence i milenku. Jsem šťastná!

Iva (35): Mám spokojené manželství, milence i milenku. Jsem šťastná!

Ano, milé dámy, jsem dokonale šťastná, protože k tomu mám odvahu!

1. Nikdy jsem nebyla vláčená davem, vždy jsem si dělala, co jsem chtěla!

Troufnu si říct, že devadesát procent lidí, kterým na zdvořilostní otázku: „Jak se máš?“ odpovím, že se mám naprosto dokonale, hnu žlučí. Klidně se přiznám, že některým osobám hýbnu žlučníčkem docela s gustem. Je až úsměvné kolik lidí „žere“, že se má někdo jiný skvěle. Ba co víc, že se má dobře a žije si podle svého a ne podle nepsaných pravidel mlčícího stádečka. Nikdy jsem nebyla vláčená davem, vždy jsem si dělala, co jsem chtěla, a vždy se mi to vyplatilo! Byla jsem úspěšná takřka ve všem, do čeho jsem se pustila. I proto mě můj muž miluje, a i po 8 letech soužití pro mě udělá, co mi na očích vidí. Ostatně já pro něj také – a většinu věcí dělám mimochodem velmi obratně.

Nevidím tedy problém, když mám v takovémto vyrovnaném a spokojeném manželství mimomanželský sex, jednoduše jen další zábavnou fyzickou aktivitu. Zdůrazňuji, že pouze sex! Bez lásky, diskrétní a bezpečný. Zkrátka si několikrát do měsíce zpestřím dny nestereotypním sexem s jedním partnerským párem. Oba znám už nějakou dobu a vždy mezi námi platila určitá (bezpečnostní) pravidla.

  • Jak se vyvíjel Ivin příběh dál, se dozvíte v následujících kapitolách... Pokud jste netrpěliví a chcete znát rychle konec, můžete část příběhu přeskočit. Z boxíku zvolte rovnou čtvrtou kapitolu a prostřední část textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete příběh přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Pokračování 2 / 4

2. Můj manžel si musel zvyknout

S přítelkyní jsem se seznámila na jógovém víkendu pro dámy, obě jsme pobyt dostaly jako dárek a byly tak trochu černými ovcemi mezi pilnými jogínkami. Pily jsme alkohol, kouřily, cpaly se tatarákem a jógu braly jen jako fajn cvičení, ale určitě ne jako životní filosofii.

Tenkrát jsme spolu ale ještě nic neměly, jen jsme si neuvěřitelně padly do oka. Už při odjezdu jsme se domluvily, že se u nich stavím příští sobotu na grilování. Ostatně manžel měl jet o víkendu na golf, tak proč ne? Přítelkyně i její partner byli úžasní a na párty to mezi námi hodně jiskřilo. Už tehdy bylo zřejmé, jak to časem dopadne.

Vídáme se už skoro rok, zhruba třikrát do měsíce, občas se vidím jen s přítelkyní – to nikomu z našeho mileneckého trojúhelníku nevadí. S přítelem se sama nevídám, to by jeho ženě ublížilo. A právě tady vidím jasnou hranici, co dělat lze a co už ne. Mnohem jasnější, než u mého muže, který si na naše společná setkání musel chvíli zvykat. Nakonec se s nimi ale smířil; jednoduše tyto mé „aktivity“ zahrnul do kategorie mých koníčků, navíc koníčků, které ho oproti dalším mým zálibám naprosto nic nestojí – ani čas, ani peníze.

Pokračování 3 / 4

3. Mé štěstí dává manželovi pocit úspěšnosti

Je mi docela líto, že to, co pochopil, přijal a toleruje můj úžasný muž, nebyla schopná přijmout má sestra, které se navíc můj intimní život nijak netýká. „Chápeš, k čemu ho tlačíš, jak mu ubližuješ! On by za tebe dýchal, miluje tě a nakonec ti odkývne všechno!“ řekla mi naposledy, když jsme se o všem bavily, moje sestřička. Strašně mi hnula žlučí! Manžel je dospělý, a pokud by se jako rozumný dospělý nechoval a nerespektoval mě, což tedy pochybuji, byl by to jen jeho problém.

Ostatně nabízela jsem mu, že pokud by chtěl, vyjdu mu v čemkoli samozřejmě vstříc, jak jen to půjde. Manžel mi do očí řekl, že je spokojený s tím, jak žije. Řekl mi, že mě miluje a že ho v životě nikdy nikdo nefascinoval tolik jako já. Jsem prostě jeho princezna, kterou rozmazluje, jeho životní láska. A tím, že si život užívám, ho přeci mimo jiné také dělám šťastným! Kolik mužů může říct, že mají doma už 8 let šťastnou ženu? A že jsou to právě oni, kdo její životní štěstí spoluvytvářejí? Mé štěstí dává manželovi pocit úspěšnosti – o tom jsem naprosto přesvědčená.

Pokračování 4 / 4

4. Jsem dokonale šťastná, protože k tomu mám odvahu

Myslím, že je naprosto patrné, že lze velmi spokojeně žít i poněkud nestandardně proti zaběhlým zvyklostem. Jsem dokonale šťastná, protože k tomu mám odvahu a je mi líto mé sestry, že se svou omezeností (jinak to bohužel říct nejde) připravila nejen o vztah s jedinou sestrou, ale také o větší radost ze života. Byly jsme si dlouho blízké, a tak vím o jejích přáních a touhách, které nikdy neuskuteční, protože co by si proboha pomysleli ostatní? (A pozor, to zdaleka nemám na mysli výhradně touhy týkající se intimního života!). Já na lidi „kašlu“ a jsem velmi šťastná!

(Iva Č., 35 let)

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud