Iva (35): Mám spokojené manželství, milence i milenku. Jsem šťastná!

16 komentářů

Victor
29. února • 21:30

Můj manžel si musel zvyknout.
==========================
Letěla bys,že bys nestačila schody počítat i se svým milencem a milenkou.Eventuálně i s děckama,nebot se určitě neví čí jsou.

ruzickaa
18. února • 11:56

Silně pochybuji ,že ten příběh je pravdivý a jestli je tak je pani pěkně bezohledná a špatně skončí ,ale dobře jí tak ....

j66
18. února • 11:17

Skutečný příběh to asi není. 1) Joga může samozřejmě být jen cvičení, ale je to celkem náročné cvičení, pít kouřit a cpát se tatarákem, to nemá smysl ani chodit do sokola natož na jogu . Evidentně autorka MM na žádném cvičení nikdy nebyla :-))
2) Sex ve 3-ce nebo 4-ce? Jejich manželský sex může být v kopru. Manžel může mít problémy, ale pokud ho má ráda, tak by nejdřív vysondovala jak se k tomu bude stavět , a když se sám nebude chtít účastnit tak to může to pořešit nějak diskrétně, bez toho aby mu tu informaci přímo vnutila. To je podle mne mnohem víc bezohledné než samotný sex. to je nakonec jen fyzická záležitost. "Mé štěstí dává manželovi pocit úspěšnosti" To snad kdyby byl voayer, :-)) Já 3) Jestli si byly se sestro blízké, to se mi moc nezdá. Zřejmě autorka nechápe, že je rozdíl představovat si např. znásilnění mladým svalnatým "vybaveným" mužem (četla jsem že to je častá sexuální fantazie žen) a skutečným znásilněním (to by nechtěly začít ani ty ženy co si to představují)

Elynor
18. února • 9:00

Příběh psal někdo, kdo si říká MM, a velice pochybuji, že za tím je skutečný příběh nějaké čtenářky. Nicméně na mimomanželském sexu nic špatného není, děje se to podobnými způsoby častěji, než by si třeba MM myslel/a, a paní z článku tudíž není ničím výjimečná. Takových spokojených lidí je hodně. Možná bych nepoužila přímo výraz "šťastný", ale faktem je, že to výrazně přispívá ke kvalitě života, když si může člověk příjemně a bez problému užít sexu podle svých představ a potřeb. Jenom bych paní z článku doporučila přestat přesvědčovat sestru, a nechat ji, ať si taky žije po svém.

Zebruška
18. února • 2:35

Napadá mě k tomu jediná věc - nikdy bych svému muži nepřála, aby ho činil šťastným fakt, že mám milence a milenku a dělám si, co chci - jako rozmazlená princezna...

Rambíša
17. února • 20:52

Čím více se někdo chlubí štěstím,zdravím,milenci,milenkami,úžasným manželem,zdravím....tím hloubější bude pád do propasti smutku,až toto vše jednoho ošklivého dne skončí.Iva riskuje tímto "vytahováním se" všechno,nakonec jí nemusí zbýt nic,osud zasáhne,něco se stane,nějak tuším,že ani pro ni ty její dny štěstí nepotrvají věčně!

Dasa63
17. února • 19:30

jsem dokonale šťastná, protože k tomu mám odvahu! --------------- kdybys byla dokonale šťastná, tak o tom nebudeš přesvědčovat na dama.cz. ty jsi jenom sobecká mrcha, která ubližuje ostatním. šťastný je ten, kdo má kolem sebe šťastné lidi a to ty nejsi. jednou na to přijdeš, ale to už bude pozdě něco měnit.

farah.farah
17. února • 13:44

Jasně Iduš jsi dokonale šťastná a do časopisu o tom píšeš....eee? Protože přesně jako proč? :D :D :D
Kdybys byla fakt šťastná tak nemáš potřebu to ventilovat někde na internetu, spíš mi připadá že máš potřebu to tak hlasitě křičet do světa aby si tomu konečně sama fakt uvěřila.

Mata69
17. února • 13:43

Bylo by zajímavé poslechnout si jejího manžela, jak se cítí šťastný. Divila bych se, že by chlap jen tak zkousnul "milence a milenku" jako další koníček jeho ženy, který ho nic nestojí. Buď jí opravdu tak miluje, že je zatím ochoten to snášet, nebo to má pořešené jinak a ona o tom neví. Pochybuji, že by to byl takový ňouma, že jen úspěšnost jeho ženy, její vlastní štěstí by ho uspokojovalo a činilo šťastným.
Nepíše nic o dětech, tak doufám, že je snad nemají...

helza
17. února • 12:33

Emanuel: Zcela souhlasím, manžela určitě šťastným nedělá. Naprostá sebestřednost a bezohlednost této dámy okolo sebe zákonitě zničí všechy, kteří ji (zatím) milují a kteří ji někdy budou milovat.

šiška
17. února • 11:54

Paní zvládne manžela, milenku a milence takže je to nejspíš nymfomanka. Pokud je ten příběh pravdivý o čemž pochybuji, tak si myslím, kdyby paní byla opravdu šťastná jak píše, tak by to nevykřikovala do světa, přijde mi spíš že je nešťastná!

Emanuel
17. února • 10:29

Na celém článku mě děsí, že takový příběh dost důvěrně znám. Dokonce sedí i věk aktérky. Jen v koncovce křestního jména chybí dvě písmena. Před třinácti léty byla přesně v této fázi. Život jde dál, nekončí a děj se dále vyvíjí. Asi si domyslíte kam se tato paní časem dostala... a kam ji osud logicky nasměroval. Zapoměla na udržitelný rozvoj. Časem jí i tohle zevšednělo. Strmý pád z oblak zakázaného vzrušení se znásobil, když v noci tuto trojici zpozoroval její pětiletý syn. Ten jako jediný se z toho nikdy neztřepe. A jistě pochopíte jak dnes vnímá svoji mamku.

Mata69
17. února • 9:49

Jestliže je tak stráááášně šťastná, tak proč o tom potřebuje tak nutně přesvědčovat všechny okolo, notabene když jí na okolí tak nezáleží? Obávám se, že asi příliš šťastný nebude její manžel, ale to jí je jedno, ona má pocit, že ho činí šťastným činit ji šťastnou a to mu musí přeci bohatě stačit. Na něj kašle, stejně jako na všechny okolo. Je to sobecká sebestředná osoba, vehementně a hlasitě přesvědčující o svém štěstí hlavně sama sebe. Pád na zem bude hodně tvrdý.
A jen dodám, jsem vdaná 16 let, považuji to za 16 nejšťastnějších let svého života a nepotřebuji k tomu další manželský pár, žádnou milenku ani milence. A hlavně o tom pořád nepotřebuji každého kolem přesvědčovat. Ono je to jaksi vidět.

lebahu
17. února • 9:33

helza: Myslím, že jsi na to kápla, ti, kteří mají neustálou potřebu do světa vykřikovat, jak jim na mínění lidí nezáleží a kašlou na konvence, tak ve skrytu duše bývají uťápnutý dušičky který se klepou hrůzou co si o nich lidi pomyslí a co by tomu řekla maminka.
Ten kdo opravdu kašle na "veřejný mínění" a žije si jak mu vyhovuje o tom nemívá potřebu mluvit a obhajovat se či dávat na obdiv své neskonalé štěstí, ale prostě žije.

Emanuel
17. února • 9:27

Paní tvrdí že je šťastná. Nyní asi šťastná skutečně je. Ona ano. Osobně nejsem přesvědčen o tom, že štěstí pociťuje i její muž. Ať tato paní chce a nebo nechce, tak se řítí do záhuby a společně vezme ten manželský pár. Ale především zničí manžela a manželství - ale na tom jí nezáleží - protože nesnáší konvence. Jaký bude její "příběh" za rok? Kolik neštěstí kolem sebe rozséváme pro svou chvilkovou bezmeznou radost.

helza
17. února • 9:09

Hodně namyšlená dáma. Krom toho, že po chlubit se osmi letech šťastným manželstvím je hodně ujeté. (Milá paní, já jsem 35 let vdaná a to velice šťastně a taky se mám i díky tomu skvěle.) Mimo to, když je tak velice šťastná a tak naprosto kašle na lidi, nechápu, proč o sobě píše. Má snad potřebu okolí ubezpečit, že je šťastná, když ji na něm nezáleží? Nebo potřebuje ke svému štěstí obecenstvo? Tedy ty lidi? Copak potřebuje, i když ji lidi vůbec nezajímají, aby její život zajímal je? A myslí si, že je zajímat bude?
.......................................................................................................................................Bála bych se na jejím místě, že jednou bude lidem úplně jedno, jak žije, či nežije a zdali je šťastná, či nešťastná. A že jednou její příběh nebude vůbec nikoho zajímat.

Doporučujeme

Články odjinud