IVA (38): S novou ženou je „zlatý chlap“, se mnou byl na zabití

farah.farah
10. října • 9:56

Mno podle mne je řešení jednoduché, zeptat se manžela. Zjevně nemají po rozvodu nijak zásadně špatný vztah, tak že na jejím místě bych překousla hrdost a nromálně lidsky se ho zeptala čím to je......Protože důvody fakt mohou být rozdílné, může to být tím že prostě dospěl a teprve rozvodem pochopil o co přišel tak že její vina to až tak moc nebyla, stejně tak to může být tím, že je opravdu hlavní rozdíl v jejím přístupu a přístupu jeho nové ženy a tedy je tam u ní prostor pro to se změnit.
Každopádně za mne neznaje podrobností z druhé strany.........z toho jak to paní popisujevidím že popisuje v podstatě to jaká ona byla perfektní hospodyňka, ale není tam nic o tom jaký měli oni dva vlastně vztah......jako kdyby to že je doma uklizeno navařeno bylo to jediné co je důležité. Možná to tak není ale působí to tak. Každopádně kdokoli se snaží být "dokonalý" ostatní většinou spíš nakonec děsí. Pokud někdo chodí s aurou že vše sám zvládne a nebo se snaží ostatní nutit stylem generála, nidko mu moc ochotně nebude chtít pomáhat........ochotně pomáháme těm u kterých vnímáme, že to nezvládají, kteří nás do pomoci nenutí ale poprosí nás o ni. Možná že jeho nová žena tohle prostě ví a dokáže v muži vyvolat pocit že je potřebný. Vždyť skoro každej chlap má rád ten pocit že je ho potřeba. Hezky mi to popsal kamarád........manželka zapoměla koupit mléko a poprosila ho aby pro něj došel, bYl poněkud zpruzelý ale došel ho do večerky koupit, když ho donels ona mu tak hezky poděkovala a dala mu pusu, že se pak příště když žena přišla z nákupu přistihl při tom že vlastně doufá že zase něco zapoměla aby mohl být její rytíř a zachránit jí krabicí mléka či pytlíkem mouky. Jeho slovy - hele my chlapi jsme jednoduchý a fungujem na jednoruchý podněty, když dostanem pochvalu za běžnou věc budeme ji prostě mnohem ochotnější dělat než když nám někdo bude neustále nadávat že jsme ji neudělali. Myslím že je v tom hluboká pravda a vlastně to platí ne jen o chlapech.;)

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud