IVA (38): S novou ženou je „zlatý chlap“, se mnou byl na zabití

Pája1
10. října • 10:05

Mata: Hezky napsáno, ano, je to dokolečka. Když už se hodně naštvu a chci, tak nějakou dobu celkem bez problémů. Pak ale sklouzne k tomu svému. Je to o prioritách. Jeho názor znám, chce mít čas pro sebe. Ale neuvědomuje si, dle mého, že při rodině nebude mít tolik času pro sebe, jako kdyby žil jen u maminky. Docela problém to přijmout. Jak mu to naznačit, aby neměl pocit, že je dirigovaný? Sám to neudělá. Když naznačím, tak udělá za čas a jen půlku, nebo vůbec. Opravdu jak dítě. A některé věci prostě nepočkají. A ani si neuvědomuje pak následky, když něco neudělá a ani já, že to je z toho, že to neudělal. Je akorát zase naštvaný z toho, jak to dopadlo. S těmi penězi, holky, spočítejte si, kolik potřebujete na nájem, kauci, stěhování. A na to, abych dělala šou sousedům s jeho kuframa za dveřmi a policajtama, že ho nechci pustit domů jsem dost slabá, to se přiznám. Takže pořád to nějak pytlíkujem. Ano, určitě je chyba, že s ním dál jsem a snáším to i nesnáším a radši si dělám vše sama a on je nabručený, že chce mít čas pro sebe. Já ani o sobě tolik psát nechtěla, jen jak už jsem napsala, chtěla jsem reagovat na ten článek, že to znám a zajímalo by mne, jak toho chlapa nová ženská přinutí se zapojit. Jednoduché, ač nemilé - je to prostě nová žena. Tím děkuji Lebahu, že mne pochopila, jak to je s některými mužskými, i Helze Matě, že dávali různý příklady, jak to vidět pozitivně :).

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud