6
Fotogalerie

Iva Kubelková přiletěla na mejdan vrtulníkem

Moderátorka Iva Kubelková dorazila na párty do Skydive arény v Letňanech jako správná hvězda. Pořadatelé akce ji místo taxíku přivezli helikoptérou.

Na open párty přiletěla se svým přítelem Ladislavem Doležalem. Přestože je mezi nimi větší věkový rozdíl, okolí si získává svým nadhledem a neustálým optimismem.

Oběma vztah svědčí a Iva partnera dokonce přemluvila, aby si létání ve vzdušném tunelu zkusil.

„Byl to hodně zajímavý zážitek,“ uvedl Ladislav Doležal po létání v tunelu, kde proudí vzduch až 200 km/h. Sama Iva si létání v tunelu zkusila v minulosti. „Vyrazíme sem s dětmi a pak si zalítáme všichni.“

Mejdan přilákal celou řadu dalších osobností. Na exhibici se přišla podívat Lejla Abbasová, Sabina Laurinová, Markéta Mayerová nebo stylista Kája Pavlíček či Muž roku 2011 Martin Gardavský s partnerkou a drinky vodky tekly proudem.

Večer okořenila i slovenská zpěvačka Mista, které se říká slovenská Lady Gaga, a představila i svůj nový hit Cash out, k němuž nedávno natočila klip.

„Je to super na dívání, zvláště exhibice byla super, ale já se tak trošku bojím, něco takového nevyhledávám, ale mejdan jsem si moc užila,“ prozradila Mista.

ČTĚTE TAKÉ:
Eva Decastelo neumí vařit, přesto okouzluje ve VIP Prostřeno

ČTĚTE TAKÉ:
Buďte krásnější! Soutěžte s Dámou o proměnu vizáže!

Doporučujeme

Články odjinud