7
Fotogalerie

Iva Kubelková si užívala relax v džínách a mikině

Moderátorku Ivu Kubelkovou byste opravdu nepoznali. Zatímco jsme zvyklí ji vídat jen ve společenských šatech, tentokrát oblékla mikinu, džíny, obula tenisky a vyrazila do hor.

Jela si užít babího léta na týdenní dovolenou do slovenských Tater a stihla ještě pro svého partnera tajně domluvit překvapení v Grandhotelu Praha.

„Pár dní po našem příjezdu slavil narozeniny, tak jsem mu objednala dort, který nám číšník přinesl po večeři. Partner to vůbec nečekal a byl z toho opravdu dojatý,“ prozradila sympatická moderátorka, která si pobyt na Slovensku nemohla vynachválit.

„Byli jsme tu začátkem léta a řekli si, že jednu dovolenou zde do konce roku určitě zrealizujeme, jsem ráda, že se nám povedlo, je tu pořád co objevovat,“ míní maminka dvou dětí.

Modelka byla dojatá výhledem z Lomnického štítu. „Ten den bylo nádherně slunečno, a výhled z Lomničáku byl opravdu fantastický,“ prozradila Iva.

Jeden z večerů pak strávili degustováním vína na terase hotelu, navíc Kubelkovou okouzlil noční výhled z vířivky přímo na Tatranskou Lomnici.

ČTĚTE TAKÉ:
Zařizujeme bydlení podle Feng Shui - hlavní vchod a předsíň

ČTĚTE TAKÉ:
Ochutnejte pravý jablkový páj

Doporučujeme

Články odjinud