Ivana Gottová: Zaběhám si, ale jen když budu muset!

Ivana Gottová: Zaběhám si, ale jen když budu muset!

Sport nepatří zrovna mezi nejoblíbenější aktivity moderátorky Ivany Gottové (35). Sice si prý občas ráda zalyžuje, pěstuje jógu, ale jinak ji ke "zvýšení obrátek" na sportovišti těžko někdo donutí.

V letošním roce se účastní jako patronka čtvrtého ročníku Běhu pro život, jehož výtěžek budě věnován na zajištění domácí péče pro 160 onkologicky nemocných dětí. Akce se uskuteční v sedmi městech ČR a Ivana si vybrala Plzeň (18. června).

"Jsem patronkou a ne běžkyní. Samozřejmě se poklusu nebudu vyhýbat, ale opravdu pořádně se rozpohybuji, jen když budu muset. Celou akci pojmeme jako rodinný výlet. A když dojde na rychlý pohyb, nějak to také zvládnu," informovala Ivana s úsměvem.

Plzeň si vybrala hlavně proto, že jí manžel Karel chce ukázat místa, kde se narodil, kde jako malý kluk řádil a kde stával dům, v němž žil. Dům ovšem zničila bomba. Samozřejmě tedy Gottová chtěla spojit příjemné s užitečným a jako matka dvou malých holčiček cítila povinnost podpořit prospěšnou akci.

"Téma nemocných dětí je pro mě obzvláště citlivé a jsem potěšena, že si mě organizátoři vybrali jako patronku Běhu pro život. Podobných aktivit, které skutečně pomáhají dobré věci, není nikdy dost," dodala Ivana Gottová.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Tereza Kostková: Nikdo mě nevyhodil, rozhodla jsem se sama!

Doporučujeme

Články odjinud