Iveta Bartošová zemřela před 9 lety: Tragická ztráta lásky, milostné zvraty a sebevražda

25 komentářů

Milena
2. května • 10:05

Mohu-li se vyjadrit k veci tak ona opravdu potrebovala nakyho sexy chlapa o kteryho by se mohla oprit! Bohuzel,mela ve sem zivote spatne muze! Zaroven byla popularni osoba a ze se nenasel nikdo v celem desetimilionovem state aby ji pomohl a zavedl k lekari a dohledl aby zustala v lecebne je celonarodni ostuda! Ona mohla zit a byt zdrava psychicky i fyzicky! Jaka skoda! Jeji sestra se o ni taky mohla zajimat! Ona byla krehka-i kdyz byla narozena ve znameni berana-a vsechno mohlo byt opravdu jinak! Je to zmareny lidsky zivot! nicmene ted je v nebi a my si ji pripominame krasnyma pisnickama! Take to vypovida o stavu ceskeho soubyznysu,ze opravdu jediny slusny clovek byl Karel Gott! Ten neposkodil nikoho! Cest jeji pamatce! Byla krasna a talentovana a nedostalo se ji pomoci! Me jeji sebevrazda sokovala! :pozor

Josef
30. dubna • 19:08

Někteří ubozaci se zde seberealizaci. Jinou šanci nemají. Anonymní hrdinove. Jak málo stačí ke štěstí.

Josef
30. dubna • 18:53

Někteří z vás jste omezení hlupáci. Zamette si před svým prahem. Na Vas by se psychiatrii vyřadil. Mohu dát kontakt na MUDr Cimickeho. Otázkou je zda se hloupost dá léčit. Jste anonymní imbecilove.

Hombre
29. dubna • 22:06

Prosím vás přečtěte si ten nadpis ještě jednou a pořádně. V nedožitých 49. letech. Nevím kde tam vidíte 55 let

drogondra
29. dubna • 12:37

Bohužel v jejím případě se projevuje nízké IQ. Hlavně Vy co na ni vzpomínáte tak si vzpomeňte na starostu Řeporyjí a jeho bulvár, který ji uštval. Na to co byla schopná udělat aby se dostala zpátky na výsluní a jejího samozvaného ochránce Macura po kterém dnes neštěkne ani pes.
V mém případě jako rockera mi byla, bude a je ukradená. :-\ :-\

Vlada
29. dubna • 10:39

Clanjk je hezky...Svetla vzpominka v srdcich jeji fandu..

Huzder
29. dubna • 9:18

Je mi jej ľúto , krásna a nadaná žena . Stala sa obeťou podvodníka a špinavých novinárov . Keby sa nedostala do ich rúk , mohla ešte žiť a rozdávať radosť a príjemné chvíle . Obrovská škoda .

Jana
29. dubna • 9:16

Iveta odešla v 48 letech a ne v 55.

Moučka
29. dubna • 9:13

Moje oblíbená zpěvačka ... :-*

Petra
29. dubna • 8:58

Autor článku zřejmě chyběl při matematice. Snad nedožitých 56 let, ne?

Marie
29. dubna • 12:22

@Petra: Zemřela v 48 letech.

Marie
29. dubna • 7:56

Ve věku nedožitých 55 let? To jako vážně?

SandraN
9. dubna • 22:23

Nechápu, jak může mít článek s dnešním datem komentáře staré sedm let.

Elynor
29. dubna • 12:56

@SandraN: Protože se tady články naprosto běžně recyklují. Prostě se to vytáhne z archivu, změní se datum a možná někdy titulek, a šup s tím znovu na stránky. Některé články se takhle opakují několik let za sebou. Zrovna nedávno tady byl jeden takový článek už počtvrté. Nikomu z redakce to zřejmě nepřijde ani malinko hloupé nebo trapné. No, co už. Aspoň jako čtenářky víme, že nestojíme za větší námahu. :zelenac:

Mata69
4. května • 12:59

nika40: víš, fakt je tohle těžko hodnotit jestli jí rodina se snažila pomoci nebo ne...on takový člověk, v takovém stupni závislosti často své nejbližší odmítá a ještě je prezentuje jako nejhorší. Jako ty, kteří se od něj odvracejí - právě proto, že takového člověka nutí do léčení...do toho, aby se sebou něco dělal. Pak se přikloní raději k někomu, uplně cizímu, který ho do ničeho takového nenutí.

Mata69
4. května • 12:57

nika40: tohle bych se neodvážila hodnotit, jak to bylo mezi Ivetou a její rodinou, protože o tom nic nevím. Ono to mohlo být všelijak, nic bych jim nevyčítala, protože prostě byla dospělá a mohla na jejich rady zvysoka kašlat. Do toho - obávám se - vidí jen málokdo jak to fakt bylo.

nika40
4. května • 9:01

Mata69: Ivety máma se všude tváří jakoby jí právě snědli oběd.Je to silně nesympatická ženská a ještě horší byla pro Ivetu jako matka.Loni, když Iveta jela za matkou, tak jí ani neotevřela a Iveta tak s pláčem jela na otočku zpátky do Prahy.Nikdy Ivětě nepomohla a bylo jí jedno, co se s Ivetou děje a jak Iveta zuboženě vypadá.Ta ženská i se svou povedenou rodinkou mi prostě nesedí, nebyli vůbec Ivetě oporou a proto to dopadlo tak, jak to dopadlo.Pomoct jí měli i proti její vůli.Tak teď by jim mělo být stejně jedno, jak proběhne pohřeb, starat se o ní měli za jejího života.Ivetě to život nevrátí a to truchlení jim teď už nevěřím.Je na to pozdě.Beru jedině názor Artura, ale ne ten nadiktovaný od Štaidla.A Rychtář v každém případě patří do vězení, je to VRAH !

Mata69
2. května • 8:06

Rozmarýna: ještě má Iveta matku, ta taky podle všeho má co mluvit do pohřbu své dcery...
Je to všechno kolem toho nechutný.

Rozmarýna
30. dubna • 14:35

Mata69: Jenže Štaidl nic nenadělá, ten psychopat je její manžel a má právo zařídit pohřeb, jak chce on. Jak se bude cítit Artur pod dohledem kamer ho nezajímá, hlavně, že prodá exkluzivní práva na pohřeb. Teď ještě psali, že dům je Artura, ale Rychtář tam chce bydlet, protože "má povinnost" postarat se o psa, kočku a o dům. Doufám, že ho Štaidl vypráská. Ale na několik let má bulvár vystaráno, jakmile zájem začne upadat, Rychtář začne předhazovat Ivetiny osobní věci, takže se dočteme zcela jistě titulku: "Kalhotky, které měla Iveta na sobě při sebevraždě." Já se divím, že poslanci nenastaví bulváru hranice zákonem.

Mata69
30. dubna • 14:08

Já myslím, že největší "trest" by pro Rychtáře bylo, kdyby se o něj vůbec nikdo nezajímal, kdyby ho stále někdo nefotil, netočil a nedopřál sluchu jeho prohlášením. Kdyby nikde o něm nebyla ani zmínka. Mě skutečně velice vytáčí "truchlící manžel", který v den tragické smrti své manželky, dává jedno prohlášení za druhým, nechává se točit na místě kde zemřela jen pár hodin poté...Z toho hajzla je mi na blití a vážně bych si přála, kdyby všechna média uměla se spiknout a vůbec po něm nechtít rozhovory, netočit ho, neposlouchat. Nám by se ulevilo, že se na něj nemusíme dívat na každé titulní stránce a on by tím jistě velice trpěl. Protože jemu o nic jiného nejde.
Chudák Artur, vážně chudák...celý svůj život žije s tím, že má labilní matku, že o ní čte takové příšernosti, že jí zcela jistě mnohokrát viděl velice opilou a mimo...přesto pořád to byla jeho máma a teď se smířit s její smrtí....a do toho jeho debilní otčím strká kamerám před nos dopis od JEHO mámy, pro NĚJ na rozloučenou...Jak nemám ráda Štaidla, teď mu fandím v tom, že nechce z pohřbu Ivety dělat mediální humbuk, o což se ten parazit usilovně snaží.

IvanaJ
30. dubna • 12:14

BlankasKubíčkem: souhlasím se vším co jsi napsala. rychtář je obyčejný parazit neštítící se ničeho je mi z něho zle a zveřejnění dopisu pro artura je vrchol všeho za to by mu měl štajdl rozbít hubu zmetkoviiveta má už svůj klid, který tak zoufale chtěla. je mi líto artura snad ho novináři nechají v klidu truchlit bude to mít těžké a ponese si to životem i když mámu ztratil už dávno

Eviicka
30. dubna • 11:38

Jenže kde je poptávka, je i nabídka. Kdyby to lidi nehltali a nevěřili všemu, co se napíše, tak o ni nikdo takhle do extrému psát nebude. Už z úcty k člověku, jsem zaměrně nikde neklikala na články o ni, protože už podle titulků to bylo něco naprosto šílenýho.

Rozmarýna
30. dubna • 11:31

Souhlasím s Tebou. Jen bych nepsala člověk, ale ... Není to normální člověk, je to psychopat a byla bych ráda, kdyby si ho bulvár vzal do parády jako Ivetu. Začít by mohli nějakým vyjádřením psychiatra na jeho adresu. Jeho dehonestace by mohla pokračovat alespoň 2 roky a zvolil-li by řešení jako Iveta, řekla bych si: Dobře mu tak.
Nejhorší na tom je, že to pohřbem neskončí. Má spoustu jejích osobních věcí, až to začne utichat, tak vždy nějakou vytáhne a předhodí ji bulváru s patřičným komentářem. To jeho divadlo na těch kolejích, to je něco neskutečného.
Stejně všichni víme, že ji psychicky utýral a fyzicky ji týral taky. Nedivila bych se, kdyby ji psychicky donutil, ať skočí pod vlak, když on bude na polici a bude mít skvělé alibi. Ono psychické vymytí mozku a donucení k sebevraždě se špatně dokazuje.

Mata69
30. dubna • 7:39

BlankasKubíčkem: naprostý souhlas!

BlankasKubíčkem
29. dubna • 22:27

Hodně se toho o ní za poslední rok natočilo, nafotilo a napsalo, a upřímně - asi jsem nebyla sama, kdo toho měl plné zuby. Ta paní byla nemocná, měla se léčit a dnes by tu ještě byla a možná i vpořádku. Bohužel, člověk, který dnes nadává novinářům do sviní a obviňuje i tenhle stát, že Ivetu zabil má dle mého největší podíl na její smrti. Člověk, kterého nikdo neznal, po kterém by ani pes neštěkl, se vedle Ivety dostal na titulní stránky tisku a do hlavních zpráv. Odvezl ji z léčebny, kde jí mohli pomoci. Na cestu do Itálie si vzal televizní štáb, který zval často až domů na zahradu, aby se předvedl s Ivetou, a bylo mu jedno, že jí cpe před kamery strhanou, neupravenou . aspoň bude sledovanost. Několik hodin po její smrti už předvádí kamerám Ivetin dopis pro Artura - cizí dopis, který mu nepatří..... Tenhle člověk si dovoluje obviňovat média z její smrti? Sám ji prodával a předhazoval jak zboží... Je mi z něj zle. Ivetě budiž lehká zem.

Doporučujeme

Články odjinud