Iveta Bartošová po letech promluvila o svém dvojčeti: Utekla do ciziny kvůli mně!

Iveta Bartošová po letech promluvila o svém dvojčeti: Utekla do ciziny kvůli mně!

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) po letech objasnila, proč zmizelo z Česka její dvojče – Ivana Bartošová. „Ona mi to trochu vyčítá, že utekla kvůli mě. Že byla ta druhá,“ řekla v rozhovoru pro rádio Frekvence 1 Iveta.

Sestra Bartošové také zpívala, změnila si ale jméno a říkala si Viana. Iveta jí dokonce pomáhala, brala jí jako hosta na své koncerty, poskytovala jí svůj tým lidí.

Úspěchy ale neměla. „Přiznávám – ona měla silnější hlas, zpívala krásně, ale už nezpívá! Odstěhovala se do Švýcarska, kde se vdala. Vzala si nějakého kamaráda. Myslím si, že je trochu nešťastná. Lidé ji tady prostě nebrali. Ona tím trpěla a já taky. Já bych jí moc přála úspěch, protože je to moje dvojče,“ řekla Bartošová na Frekvenci 1.

Zpěvačka má ještě bratra Lumíra. Ten ale nikdy nezpíval a ani zpívat nechtěl. „Brácha má rodinu a dvě krásné holčičky, pravidelně se setkáváme,“ prozradila Iveta, která se teď připravuje na koncertní turné. „Až pětkrát týdně trénuju, abych měla fyzickou kondici. Ráno chodím běhat se psem,“ prohlásila v rozhovoru s duem Těžkej Pokondr kontroverzní zpěvačka, která stále plní titulní strany českých bulvárních deníků.

Rozhovor s Ivetou si poslechněte ZDE.


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

ČTĚTE TAKÉ:
Tatiana Vilhelmová: Kde byla s milencem na dovolené a jak to má s rozvodem?

Doporučujeme

Články odjinud